2777
2789
عنوان

نماز کن فیکون حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 47 پست
حاجتتون سخت و محال بود ؟ چقدر طول کشید تا حاجت بگیرید ؟

خیلی سخت بود اما محال نبود 

من شب ۱۵هم بود حاجت گرفتم

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن.🌱میشه لطفا برام یه دونه صلوات بفرستی🥹

استغفار امام صادق بهتره بنظرتون یا امیرالمؤمنین

اول از همه استغفار ساده زیاد مثلا ده هزار ب بالا گفتن استغفرالله 

دوم نناز استغفار کنارش شروع کنیم سوم استغفار امیر المومنین 

بعد برید سزاغ استغفار امام صادق 

چون اونم ممکن چند دوره بخونید تا حواب بده 

فعلا امضا ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه استغفار ساده زیاد مثلا ده هزار ب بالا گفتن استغفرالله دوم نناز استغفار کنارش شروع کنیم سو ...

ببخشید همه این هایی که گفتید رو توی چه دوره زمانی بخونم؟مثلا تا چند روز استغفار ساده بگم و چند بار بگم 

یا تا کی نماز استغفار بخونم 

چجوری بود؟میگن خیلی سخته؟روزایی که عذر شرعی داشتی چیکار میکردب

خیلی آرامش بخشه من عاشقشم اصلا سخت نیست 

فقط باید غیبت دروغ تهمت و ... انجام ندی 

نماز قضا نشه به هیچ عنوان

به چله شک نداشته باشی اصلااا

رعایت حجاب واجبه 

زیاد هم بیرون نری در حد به خانواده سر بزنی

هر روز هر روز به هر بهونه بیرون نباشی 

همین 

دعا هم ۴۰ دیقه طول میکشه و خیلییی خوبه اصلا بهت آرامش میده 

پریودی هم خودت میخونی دوتا نماز مثله نماز صبح داره که باید یکی دیگه مثل خواهری مادری چیزی برات بخونه 

فقط،وتر بخون حتی تو بخون حتی دو رکعت

شما حاجت گرفتین ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

۱۱ رکعت کامل خوندین ؟ میشه فقط شفع و وتر خوند ؟

کامل میخوندم 

اما بقول دوستمون شما همون وتر بخون ولی بخون هرچند نشسته 

حال روحیتم خوب میشه انشاالله به هرچی تو دلته برسی منم دعا کن لطفا🩷

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن.🌱میشه لطفا برام یه دونه صلوات بفرستی🥹

کامل میخوندم اما بقول دوستمون شما همون وتر بخون ولی بخون هرچند نشسته حال روحیتم خوب میشه انشاالله به ...

حتما به یادتون هستم 🌹

التماس دعا 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

خیلی آرامش بخشه من عاشقشم اصلا سخت نیست فقط باید غیبت دروغ تهمت و ... انجام ندی نماز قضا نشه به هیچ ...

آره شنیدم حال روحیتم خوب میشه

سعی میکنم😁

انشاالله به هرچی تو دلته برسی لطفا با دل پاکت برای منم دعا کن 

ببخشید همه این هایی که گفتید رو توی چه دوره زمانی بخونم؟مثلا تا چند روز استغفار ساده بگم و چند بار ب ...

یک تایپیک بود تو تلگرام هم خاطرات بچه هه بود هم کلش توضیح داده بود دوست داشتی بگو بفرستم 

استغفرالله که روزانه هر کی تونستی 

نماز استغفار من بعد نمازهام میخونم اوایل فقط روزی یک بار میخوندم 

۷۰ بندی امير المومنین یک سری میگن بعد نناز صبح یک سری میگن‌قبل خواب اما ب نظرم اصل همون استغفار عست 

فعلا امضا ندارم