2777
2789
عنوان

نماز کن فیکون حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 47 پست
من کلی نذر و نیاز و ... اما انگار در بسته بود الان‌چند هفته هست شروع کردم استغفار خیلی امید دارم این ...

انشاءالله حاجت روا باشید 🌹

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار زیاد ۷۰ بندی استغفار امیر المومنین و نماز استغفار باید ترک گناه کنیم تا انشالله جواب بده

من این استغفار ۷۰ بندی رو شنیدم خیلی خوبه 

میخام شروع کنم ینی جواب میده؟

من این استغفار ۷۰ بندی رو شنیدم خیلی خوبه میخام شروع کنم ینی جواب میده؟

انشالله 

من چند سال بود خیلی دعا میکرد جواب نمیداد 

بعد نناز شب خوندم بازم حاجتم رو نداد اخر گله کردم خدا جلو راهم یک کانال گذاشت در مورد استغفار و دیدم چقدر خسر الدنیا و الاخره بودم 

امید دارم که انشالله خدا بهم نظر کنه

فعلا امضا ندارم
من از حق شناس حاجت گرفتم

چند نمونه در گوگل هست کدومش انجام بدهم؟؟ 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
همون که بالا نوشتم یک گروه داریم برای استغفار و خاطرات حاجت روایی حتی سرچ کنی خاطرات حاجت روایی عرب ...

میشه گروهتون بفرستید این روزا حال خودمو خانوادم خیلی بده نمیدونم ب چی و کی دیگه متوسل شیم

چند نمونه در گوگل هست کدومش انجام بدهم؟؟

الان میگم عزیزم 

صد مرتبه الله اکبر 

یک مرتبه سلام زیارت عاشورا 

یک‌مرتبه لعن زیارت عاشورا 

خواندن زیارت عاشورا از اول تا ابتدای لعن 

خواندن دو رکعت نماز هدیه به حضرت اباعبدالله 

صد مرتبه الله اکبر 

خواندن زیارت عاشورا همراه صد لعن و صد سلام 

خواندن دو رکعت نماز زیارت اباعبدالله الحسین 

تمام