2777
2789
عنوان

چطور باید توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 108 پست
😭😭😭😭😭

متوجه نشدم چی فرستادین. امضام.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم چی فرستادین. امضام.

معذرت می‌خوام امضا رو نخونده بودم 

استیکر گریه فرستادم حالم با حرف شما هوایی شد 

خیلی ممنونم که بهم کمک کردی امام زمان نگهدار شما باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

معذرت می‌خوام امضا رو نخونده بودم استیکر گریه فرستادم حالم با حرف شما هوایی شد خیلی ممنونم که بهم کم ...

خواهش میکنم هدیه و عنایت خدا و امام زمانه که اینجا هستم و به دوستانم کمک میکنم.
درخواست هم دادم اگه قبول کنین خوشحال میشم دوست باشیم و اگه باز هم کمکی خواستین در خدمتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

راستی اون کامنتتون که نگران بودین نکنه خدا شما رو نبخشه و بهتون پناه نده اینا
امضاتون خلاف اون کامنتتون رو نشون میده.
یعنی به خدا امید دارین و شیطون میخواد شما رو بترسونه و نا امید کنه!
میخواستم در جواب اون کامنتهاتون اینا رو بنویسم ولی فراموش کردم.

توروخدا اگه میدونید چطور میشه با خدا حرف زد که دعاهاتو برآورده کنه بهم بگین

#امیدونومیدی

#امیدوار_باشیم 

#شیطان بعد از اینکه موفق شد ما رو آلوده ی #گناه کنه ...

حالا شروع میکنه به تلقین کردن اینکه : 

دیگه تو یه گناهــــکاری !

دیگه خدا تورو نمیبخشـــه !

دیگه جز بنده های خوبش نیـــستی !

دیگه #خدا دوستت نـــداره !

و شروع میشه : تو که فلان گناهو انجام دادی خدا تورو نمیبخشه پس این گناه که چیزی نیست اینم انجام بده !!!!

💥💥💥💥

یادتون باشه # ناامید شدن از بخشیده شدن توسط خدا ، به مراتب خطرناک تر از خوده گناهیه که انجام شده ...

💥💥💥💥

خداوند در قران کریم میفرماید :

وَلَا تَيْأَسُوا مِن رَّوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِن رَّوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ

ترجمه : و از رحمت خدا مأیوس نشوید؛ که تنها گروه کافران، از رحمت خدا مأیوس می‌شوند!»

💥💥💥💥

و همچنین در سوره زمر :

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‌اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می‌آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

💥💥💥💥

فراموش نکن که #خدا از مادر هم به ما مهربان تره🥹❤️

#توبه قشنگ ترین و #آرامش بخش ترین ارتباط بین ما و خداست"🤍🕊"

پس به آغوش خدای مهربانت برگرد و از ته دل بگو...

❤️استغفرالله ربی و اتوب الیه❤️

🌸استغفرالله الذی لا اله الا هو، الحی القیوم

الرحمن الرحیم بدیع السماوات و الارض

من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب و الیه🌸

کاربر آقا هستم لطفا در نوشتن کلمات مراعات کنید 

معذرت می‌خوام امضا رو نخونده بودم استیکر گریه فرستادم حالم با حرف شما هوایی شد خیلی ممنونم که بهم کم ...

💌درگاه خدا هیچ زمان جای ناامیدی و نگرانی نیست، هیچ کس حق نداره شما رو ناامید کنه، اگر کسی ناامید کرد بدونید شیطان از زبان اون با شما صحبت میکنه.
برای خدا فرقی نداره، هر کار کردید وقتی توبه کنید و برگردید، آغوشش به روی شما بازه. درهای رحمت خدا هیچ وقت به روی بنده‌ای بسته نمیشه.

🌺🌿وَلَا تَيْأَسُوا مِن رَّوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِن رَّوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ

💌 ﻭ ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﻣﺄﻳﻮﺱ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ; ﺯﻳﺮﺍ ﺟﺰ ﻣﺮﺩم ﻛﺎﻓﺮ ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﻣﺄﻳﻮﺱ ﻧﻤﻰ  ﺷﻮﻧﺪ .(٨٧)

سوره یوسف🌿

♥️😘😘😘😘😘😘😘😘💘 عشقی که آجی

✨میدونی

چرا #توبه‌ قیمت‌ داره ؟!

چون‌ وقتۍ‌ میای‌ ڪه‌ میتونی نیاۍ...‌ 

مهم‌ اینه که

هر جا‌ هستۍ‌ و‌ فهمیدۍ

داری راهُ‌ اشتباه‌ میرۍ

برگردی🌹

توروخدا اگه میدونید چطور میشه با خدا حرف زد که دعاهاتو برآورده کنه بهم بگین

ناامیدی و یاس = ابلیس

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی کانال نیست

میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم شاید بهترین کلیپ عُمر من باشه 

این کلیپ 👇

( محبت خداوند

شاید بهترین کلیپی که توی زندگیم دیدم)

و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

@NA_omidi6

لینک کانال در تلگرام 

لینک تلگرام رو سایت اجازه نمیده لینک درج بشه

خواستید پیام خصوصی بدید بفرستم 

سلام. شما خوب هستین؟ خیلی خوشحالم که الآنم تو سایت فعال هستین.نوشته بودین میخوام لغو کاربری کنم نارا ...

سلام عزیزدلم 🥰

خوبم الحمدلله خودت چطوری ؟

آره میخواستم لغو کاربری کنم 

ولی با وجود کاربرای خوبی مثل شما ، منصرف شدم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

سلام عزیزدلم 🥰 خوبم الحمدلله خودت چطوری ؟آره میخواستم لغو کاربری کنم ولی با وجود کاربرای خوبی مثل ش ...

خدا رو شُکر. واقعا خوشحال شدم که منصرف شدین و نگران بودم که میخواستین لغو کنین.
دیگه هیچوقت تصمیم به لغو کاربری نگیرین.

خواهش میکنم هدیه و عنایت خدا و امام زمانه که اینجا هستم و به دوستانم کمک میکنم.درخواست هم دادم اگه ق ...

بزرگوارین 

خوشحالم که دوست خوبی مثل شما پیدا کردم 

راستی اون کامنتتون که نگران بودین نکنه خدا شما رو نبخشه و بهتون پناه نده ایناامضاتون خلاف اون کامنتت ...

بله همینطوره حرف شما درسته 

من خیلی به خدا امید دارم 

اما متاسفانه بخاطر فشار اطرافیان و قضاوت هاشون که منو لای منگنه میزارن 

خیلی کم صبر شدم باید صبر خودمو زیاد کنم این باعث شده همیشه آرامش نداشته باشم و عجله کنم اون عجله باعث بشه خطا کنم 

باید به خدا بسپارم توبه کنم و صبر رو یاد بگیرم