2777
2789
عنوان

چطور باید توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 108 پست
از فردا هروقت عسل کنم عسل بخشش گناه میکنم مرسی

قربونت عزیزم

ذکر یونسیه ، ذکر الهی العفو ، استفرالله ربی و اتوب الیه

عالین

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی در توبه به روی بنده ها  بازه هیچ بنده‌ای طرد شدنی نمیشه 

تو الان توجهت سمت توبه و برگشتن جلب شده ، تو فکر میکنی این تو بودی که به فکر توبه افتادی (: ولی بزار یه حقیقتی بهت بگم « این خدا بوده که به خاطر عشق زیادش به تو ، هوای توبه رو به دلت انداخته » خیلی قدر دان این فرصت باش 🥲💖🤍

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

تا وقتی در توبه به روی بنده ها بازه هیچ بنده‌ای طرد شدنی نمیشه تو الان توجهت سمت توبه و برگشتن جلب ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امیدوارم روزی به حرفات برسم 

منم امیدوار بشم 

دعات میکنم 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

اگه جواب نگیرم چی؟ بدتر میشم

حتما جواب میدن  باید چشمات رو سمت نشونه ها بدوزی ... 

همه چی رو رها کن و همه چی رو زیر نظر بگیر مشتاق باش حتما جوابی میدن حتما عنایتی میکنن که زندگیت از این رو به اون رو بشه ..... 

به قول حافظ چو آفتاب برآمد ، درخشید مهر یارم 

دل از جهان بگسستم، که آن جمال نگارم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امیدوارم روزی به حرفات برسم منم امیدوار بشم دعات میکنم

منم دعات میکنم عزیزم 🤲🏽🌸💖🤍 

💔😭به امید خدا

امیدت رو حفظ کن 

خدا رو امید بستن بنده هاش خیلی حساسه

چگونه توبه کنیم؟

مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام):

اول: پشیمانی بر گذشته.

دوم: عزم بر ترک گناه در آینده.

سوم: ادا کردن حقوق مردم.

چهارم: قضا کردن هر واجبی که فوت شده.

از خدا و اهل بیت کمک بگیرین  و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن،

اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه

و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست.

کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
توروخدا اگه میدونید چطور میشه با خدا حرف زد که دعاهاتو برآورده کنه بهم بگین

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک تاپیک با من تماس بگیرید:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@zahraayat‍ سلام عزیزدلم این کاربر کمکتون میکنن🌼اینکه میخوای سمت خدا بری، یعنی خودش میخواد که بیای: ...

سلام خدا خیرتون بده خیلی ممنونم از محبتتون. حسابی لازم دارم چنین تاپیکایی رو و باعث افتخاره برام که به دوستان کمک کنم. خدایا شُکرت.

باید توبه نصوح کرد توبه واقعی از ته دل من برای اینکه توبه‌ام نصوح بشه دفعه اخر با امام حسین جونم عهد ...

بسم الله الرحمان الرحیم.
خدای غفار الذنوب، خدای ستار العیوب.
امام علی عليه السلام میفرمايد:
«خدا بر اين نيست كه درب شكر را به روی عبد باز كند و درب افزون شدن نعمت را بر او ببندد، و بر اين نيست كه درب دعا را باز كند و درب اجابت را بر وی ببندد، و بر اين نيست كه درب توبه را باز كند و درب آمرزش را به روی او ببندد».
نهج البلاغة: حكمت 435.
از امام باقر عليه السلام روايت شده است:
به خدا سوگند خدا، از مردم جز دو خصلت نمی خواهد: به نعمتهايش اقرار كنند تا بر آنان بيفزايد، و به گناهان اعتراف نمايند تا بر آنان ببخشايد.
الكافی: 2/ 426، باب الاعتراف بالذنوب، حديث 2؛ ميزان الحكمة: 2/ 642، باب التوبة، حديث 2153.
از رسول خدا صلی الله عليه و آله روايت شده است:
كسی كه توبه كند، خدا توبه اش را میپذيرد و به اعضايش فرمان میرسد كه گناهانش را بر او پوشيده دارند، و به قطعه های زمين امر میشود كه گناهانش را بر او كتمان كنند، و آنچه را كاتبان عمل در پرونده اش نوشته اند از يادآنان میبرند.
ثواب الأعمال: 179؛ بحار الأنوار: 6/ 28، باب 20، حديث 32.
«معاوية بن وهب» میگويد: از امام صادق عليه السلام شنيدم فرمود:
هنگامی كه بنده مؤمن توبه خالص میكند، خدا به او محبّت میورزد، پس در دنيا و آخرت بر او میپوشاند. گفتم: چگونه بر او میپوشاند؟ فرمود: آنچه را از گناهان دو فرشته نويسنده بر او نوشته اند از ياد آنان میبرد، پس هنگامی كه خدا را ملاقات میكند، چيزی كه به اندكی از گناهانش گواهی دهد وجود نخواهد داشت.
الكافی: 2/ 430، باب التوبة، حديث 1؛ بحار الأنوار: 6/ 28، باب 20، حديث 31.
در حديثی از رسول خدا صلی الله عليه و آله روايت شده است:
خداوند چيزی از گناه و زشتی در دنيا بر عبد نمیپوشاند مگر آنكه در آخرت نيز بر او میپوشاند.
عدّة الداعی: 224؛ مجموعة ورّام: 1/ 189.
«ابان بن تَغلب» میگويد: از امام صادق عليه السلام شنيدم كه میفرمايد:
هيچ بنده ای نيست كه گناهی را مرتكب شود پس نسبت به آن گناه، پشيمان شود مگر اينكه قبل از اينكه از خداوند طلب بخشش نمايد، خداوند او را آمرزيده است.
الكافی: 2/ 427، حديث 8؛ وسائل الشيعة: 16/ 62، باب 83، حديث 20985.
در تفسير منهج الصادقين روايت شده است:
«وقتی روز قيامت شود، بنده ای از اهل ايمان را حاضر كنند، خطاب رسد: بنده من نعمتم را سربار معصيت ساختی و چندان كه نعمت را بر تو افزودم تو بر عصيان افزودی. بنده از خجلت معصيت سر در پيش افكند. از پيشگاه رحمت خطاب رسد: ای بنده من، سر بردار كه همان ساعت كه معصيت میكردی تو را آمرزيدم و قلم عفو بر آن كشيدم».
و نيز روايت شده:
«بنده ای را نزديك آورند، آن بيچاره به خاطر گناه بسيار سر به زير اندازد و از شرمساری به گريه درآيد، از درگاه عزّت و رحمت خطاب رسد: آن روز كه گناه میكردی و میخنديدی تو را شرمسار نساختم، امروز كه سر شرمساری و خجلت به پيش انداخته ای و گناه نمیكنی و زاری و گريه میآوری، چگونه تو را عذاب كنم، گناهت را بخشيدم و اجازه درآمدن به جنت را به تو مرحمت كردم.»
تفسير منهج الصادقين: 1/ 31.
پيامبر خدا صلی الله عليه و آله فرمود: خدا را صد رحمت است كه يك رحمتش را ميان جن و انس و پرندگان و حيوانات و حشرات نازل كرده، همه آنان بوسيله آن يك رحمت به يكديگر محبّت و مهر میورزند، و با نود و نُه رحمت ديگر در روز قيامت به بندگانش رحم میكند.
محجّة البيضاء: 8/ 384، كتاب ذكر الموت، باب 8؛ روض الجنان و روح الجنان: 1/ 162.
از رسول خدا صلی الله عليه و آله روايت شده:
خدا را صد رحمت است، از آن صد رحمت، يكی را بر جن و انس و چهارپايان نازل كرد، و نود و نُه ديگر را (در خزانه احسان خود) نگاه داشت تا در آخرت بر بندگان نثار فرمايد.
نهج الحق: 374؛ محجّة البيضاء: 8/ 384، باب في سعة رحمة اللّه بحار الأنوار: 6/ 219، باب 8، ذيل حديث 13.
پيامبر خدا صلی الله عليه و آله فرمود:
خدای عز و جل روز قيامت به مؤمنين میگويد: لقای مرا دوست داشتيد؟ میگويند: آری ای پروردگارمان. میگويد: برای چه؟ میگويند:
چون به گذشت و آمرزشت اميد داشتيم. میگويد: آمرزشم را بر شما واجب نمودم.
محجّة البيضاء: 8/ 384، كتاب ذكر الموت، باب 8؛ كنز العمال: 14/ 448، حديث 39212.
و نيز پيامبر خدا صلی الله عليه و آله فرمود:
خدا روز قيامت میگويد: هركس مرا يك روز ياد كرده، يا در مقامی از من ترسيده از آتش بيرون آوريد.
محجّة البيضاء: 8/ 384، كتاب ذكر الموت، باب 8؛ كنز العمال: 1/ 427، حديث 1843.
و نيز آن حضرت فرمود:
خدای تعالی به بنده مؤمنش از مادر مهربان نسبت به فرزندش مهربان تر است.
محجّة البيضاء: 8/ 385، كتاب ذكر الموت، باب 8؛ جامع السعادات: 1/ 228.
از پيامبر خدا صلی الله عليه و آله روايت شده است كه فرمود:
روز قيامت از تحت عرش منادی ندا میدهد: ای امت محمد، هر حقی كه من دارم بر شما بخشيدم و تنها حقوق شما بر همديگر باقی مانده است. پس يكديگر را ببخشاييد و به رحمت من داخل بهشت شويد.
عدّة الداعی: 148؛ بحار الأنوار: 6/ 7، باب 19، حديث 17؛ محجّة البيضاء: 8/ 386.
از رئيس محدثين، حديث شناس كم نظير، «شيخ صدوق» رحمه الله، از امام صادق عليه السلام روايت شده:
چون قيامت برپا شود، رحمت واسعه الهی چنان جلوه كند و از گناهكاران فوج فوج بيامرزد، كه شيطانِ رانده شده، در عفو خدا به طمع افتد.
الأمالی «صدوق»: 205؛ روضة الواعظين: 3/ 502؛ بحار الأنوار: 7/ 287، باب 14، حديث 1.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

خُدا خودش راهشو گفته نماز ودعا خواندن با اخلاص ورازونیاز

خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!
این متن هدیه خدا و امام زمانه:
مهر و رحمتِ واسعه الهی در نماز و سوره حمد.
بسم الله الرحمان الرحیم.
رابطه سوره حمد میان رب و عبد:
شیخ طوسی بزرگ فقیه و اصولی و مفسر کمنظیر در کتاب امالی، و چهره برجسته حدیث شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا از حضرت عسکری از پدرانش از امیر المؤمنین (ع) روایت میکند که آن حضرت فرمود:
رسول خدا گفت: خدای عزّ وجلّ فرمود: فاتحه الکتاب را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، نیمی برای من و نیمی برای بنده ام و حق اوست هر آنچه بخواهد.
هنگامی که بگوید: بِسْمِ اَللّاهِ اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدا میگوید: بنده ام به نام من آغاز نمود، بر من سزاوار است که امورش را به نفع او به نتیجه برسانم و در احوالش برکت قرار دهم.
چون بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّاهِ رَبِّ اَلْعَالَمِینَ خدا میگوید: بنده ام مرا ستایش کرد، و دانست که یقیناً همه نعمتهائی که در اختیار اوست از سوی من است، و بی تردید بلاهائی که از او برطرف میکنم به نیروی فضل و احسان من است، شما را «ای فرشتگان»، گواه میگیرم که به نعمتهای دنیایش نعمتهای آخرت را نیز بیفزایم، و بلاهای آخرت را از او بگردانم، چنان که بلای دنیا را از او برطرف نمودم.
زمانی که بگوید: اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدای جل جلاله میگوید: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، شما را «ای فرشتگان» گواه میگیرم که: بی تردید از رحمتم بهره ای فراوان و نصیبش را بسیار میدهم.
هنگامی که بگوید: مَالِکِ یَوْمِ اَلدِّینِ خدای جل جلاله میفرماید: شما را گواه میگیرم همچنان که اعتراف نمود، من مالک روز پاداشم، البته حسابش را روز حساب آسان گردانم و از بدیهایش گذشت کنم.
چون بگوید: إِیَّاکَ نَعْبُدُ خدای عزّ و جلّ میگوید:
بنده ام راست گفت، فقط مرا بندگی میکند. شما را گواه میگیرم که حتماً برای بندگی اش آنچنان پاداشی دهم که هرکس بندگی اش را نسبت به من مخالفت کند افسوس و غبطه بخورد.
زمانی که بگوید: وَ إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ، خدای عزّ و جلّ میفرماید: بنده ام فقط از من کمک خواست و به من پناهنده شد، شما را گواه میگیرم که بی تردید مددکار اویم و قطعاً در سختیها به دادش میرسم و روز گرفتاریش یقیناً دست او را میگیرم.
چون بگوید: اِهْدِنَا اَلصِّرَاطَ اَلْمُسْتَقِیمَ تا آخر سوره، خدای عزّ و جلّ میگوید: این بنده من است و برای اوست آنچه بخواهد:
دعای بنده ام را مستجاب کردم و آنچه خواست به او عطا نمودم و او را از آنچه در هراس و نگرانی است امان دادم.
منبع: جلد اول تفسیر حکیم علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611