2777
2789
عنوان

داداشم بخاطر آیفون داره خودشو میزنه چکار کنم 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بابات کوتاه بیاد تا آخر باید سواری بده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

داداشت دیوانه ست؟ بچه س؟ چرا باهاش صحبت نمیکنید؟ بقیه دارن که دارن به ما چه 

والا تو گلاس ما هم همه آیفون یا s25 اولترا دستشونه ما باید به خانواده مون فشار بیاریم؟

تقصیر داداشته

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

نمی‌خواد بخره

داداشت انقدر دیگه بزرگ شده که میتونه بره شاگرد بشه. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

داداشت عقلش کمه آدم به خاطر یه گوشی اینجوری می‌کنه باخودش

بچه هست حتما 

دست بقیه دیده دلش خواسته 

سخته تو یه محیطی باشی متفاوت باشی 

بقیه هم مدام در پز بدن

من داداش اسی  رو بخاطر بچه بودنش درک می کنم

پدرشم درک می کنم که نخواد بخره 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

مدرسه خوب میره؟

نباید انقدرا براش مهم باشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

فردام میگه موتور بخر

بعد ماشین 

بعد پی اس

ایفون نه ولی یه گوشی مدل بالاتر از موبایلش براش بخرید پسر ۱۶ ساله اوج بلوغه قاطیه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

وام بگیرید درحد سی و پنج ایفون دست دو تمیز بخرید

قرار نیست خانواده خودشو بخاطر یه گوشی تو خرج بندازه الکی وام بگیره 

بچه هم باید یکم حالیش بشه قرار نیست هر چی دست بقیه دید بخواد 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد