2777
2789
عنوان

یعنی من هیچوقت بچه دار نمیشم⁉️

192 بازدید | 21 پست

تنبلی تخمدان دارم پریودم نامنظم و هر سه ماه چهار ماه 

حتی شیش ماه هم شده پریود نشدم 

کلا بدنم نظم نداره 😅 

به نظرم با این وجود هیچوقت بچه دار نشم

خودم بچه دوست ندارم زیاد ولی یه دونه باید باشه حداقل دیگه 

21 سالمه و حالا حالا هم قصد ازدو

اج ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میش کی گفته طول میکشه اما نازا نیستی الان نصف دخترا تنبلی تخمدان دارن خودمم یکیشم

دوساله اقدامم هنوز خبری نیست

البته هنوز جدی نشدم وگرنه برم زیر نظر دکتر میشه

فعلا سپردم به خدا و تخم دان هام😂

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

ما چه بدونیم خواهر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

تو حالا ازدواج کن بچه دار میشی،خواهر من پریود میشد اصلا نیاز به نوار نداشت ،دکتر گفت تنبلی داری،الان خدارو هزار مرتبه شکر بچه داره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بله چرانشی من بعد۷بارای وی اف باهاش باردارشدم‌ودوقلودارم‌بعداون طی دوسال به طورطبیعی باردارشدم بایکباررابطه بدون محافظت اینوبهت میگم که عجله نکنی شایدمنم اگه نرفته بودم ای وی اف خوردم باردارمیشدم فقط عجله کردم وبیخودی کلی هورمون استفاده کردم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

خب دنبال درمان باش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی