2777
2789
عنوان

عموم دوماهی خست ک کنار خیابون جیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 74 پست

عه این جماعت دین انسانیت روشنفکر ریختن سرت بدو فرار کن ترکشاش نگیره بهت حالا اگه یکی از اینا کنار خیابون به برادر خواهر و بچه های نوجوونشون مواد و عرق بفروشه صدتا نسل قبل و بعدشو فحش میدن

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول حرومه چرا متوجه نیستین

خب باشه

به اسی مربوطه؟ 

عموش خرجشو میده که نگران نون حلال و حرومه؟ 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

وااا ب توچه ربطی داره بقیه چیکارمیکنن اون آقا عموی توه دایی نامزدت ب جفتتون میرسه چیزیم بگی تف سربالاس ب جفتتون میرسه شوهر توهم نخواد عرق بخوره ن داییش ن هیچکس نمیتونه بهش بخورونه ،شما تونبونتو سفت بچسپ کاری ب بقیه نداشته باش😑

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

از یه پنجره دیگ شما باید به قضیه نگاه کنی

مشکل این نیست که عموت عرق میندازه میفروشه

مشکل اینجاست

که شما از این موارد بدت میاد

و ادددد دست گذاشتی روی پسری که اهل این چیزاست

الان حس کردی مثلا عموت نامزدتو عرق خور کرده

در صورتی ک نامزد شما کاملا مشخصه از قبل اهل خوردنش بوده

اگر انقدر بدت میاد

توی انتخابت تجدید نظر کن

چون نامزدت کاملا مشخصه اهل خوردنشه

پس فردا تو زندگی سر و کله هم نزنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عه این جماعت دین انسانیت روشنفکر ریختن سرت بدو فرار کن ترکشاش نگیره بهت حالا اگه یکی از اینا کنار خی ...

والا دقیقا الان همه طرفدار عرق فروش شدن😂😂😂

خودم خندم گرفت

اخه چیزه نجس بخدا پولش حرامهههه حالم بهم میخوره از اینجور ادما

ولشون کن اینجا نی نی سایته بیای بگی خدا صدام جنایتکار رو لعنت کنه باز یه عده میان ازش طرفداری میکنن 😂😂

نامزدتم اگه اهل این چیزا نباشه واقعا نه از عموت میخره نه از هیچکس دیگه ! اگه اهل این چیزاس باهاش کات کن بدرد نمیخوره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

😭😂عصبیمفقط میخوام نامزدم نره پیششدوتا دختر بچه کوچیک دارهناموصن پولش حروم نیس اخه🥲

اینقدر گرونی شدہ کہ طرف دست بہ ھر کاری میزنہ کہ شکم زن و بچہ شو سیر کنہ

اون دنیام خودش جواب پول حرومشو میدہ شما حرص نخور

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
درک میکنم ،نگرانی که روی همسرت تاثیر بزاره و ایشون را آلوده کنه. بهت حق میدم استرس داشته باشی . به ه ...

خیلی گفتم الان از رفیقاش فاصله گرفته🥲

حالا این عموم

اخه ادم چطوری بگه با داییت نگرد

خب باشهبه اسی مربوطه؟ عموش خرجشو میده که نگران نون حلال و حرومه؟

بااینجور آدما رفت وامد کنی لقمه حروم میخوری دیگه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.