2777
2789
عنوان

عموم دوماهی خست ک کنار خیابون جیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 74 پست
نامزدم قبلا اهلش بوداخه چطوری کات کنم لامصب عقدم

شما باید با کسی ازدواج کنی که از لحاظ عقیده مثل خودت باشه

نمیتونی کسی رو تغیر بدی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه میدونستی چرا قبول کردی زنش بشی 💔

حیف تو نیس میخوای با لین بچه تربیت کنی فردا؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وقتی بره نا مزدش اونجا چیزی بخوره لقمه حروم میخوره دیگ رفت وامد بااینجور افراد سمه

خب بشینه با نامزدش حرف بزنه ، عموئه چیکارس این وسط

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

عه این جماعت دین انسانیت روشنفکر ریختن سرت بدو فرار کن ترکشاش نگیره بهت حالا اگه یکی از اینا کنار خی ...

مواد کاملا مخالفم و چیز خیلی بدیہ

ولی مشروب اوکیہ تو یخچال مون فراوونہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
قبل از اینکه عرق فروش باشه عموته فامیلتهعشقم بفروشه به شما که نمی‌فروشه شما احترامتو حفظ کن

نامزدم شاید درگیر کنه!!! 

من از نامزدم میترسم

وگرنه عموم خودش ی زنه هول داره ک تشویقش میکنه ب این کثافت کاریا

زندگی عموم ب من ربطی نداره

قبلا😐؟؟؟؟ 

یعنی الان نیست دیگه 😐

عزیزم نامزدت خودش اینکاره اس 

بجا عموت  فحشو بابد به نامزدت بدی 

چشماتو باز میکردی قبل ازدواج  ک الان عالم و ادمو فحش ندی 

جدی برخورد کن با شوهرت همین اولش قلم پاشو خورد کن دهمشو نزنه به الکل 

نامزدم شاید درگیر کنه!!! من از نامزدم میترسموگرنه عموم خودش ی زنه هول داره ک تشویقش میکنه ب این کثاف ...

نامزدت اگه بخواد کاری بکنه ادم این کارو پیدا میکنه  بعدم یعنی انقدر سست عنصره که بهش بگن بفرما میکشه بالا!

و زشته اسم عموتو پیش نامزدت عرق فروش و اینا جا بندازی خودتو خراب میکنی

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

قبلا😐؟؟؟؟ یعنی الان نیست دیگه 😐عزیزم نامزدت خودش اینکاره اس بجا عموت فحشو بابد به نامزدت بدی چشما ...

اره قبلا

با رفیقای نابابی ک داشت

والا چشام باز بود بابام قبول نکرد:/

بابا مگه توی بهشت وعده اش رو ندادن چرا بده😄

عزیزم بعضی ها از روی غرض یه مضخرفی میگن آخه از شماها بعیده باور میکنین شراب به عربی به معنای نوشیدنی از شرب میاد آب شرب نشنیدی ینی آب آشامیدنی؟

در قران خداوند وعده داده در بهشت جوی هایی با نوشیدنی هایی گوارا مثل عسل و شیر هست نه اون شرابی که حرامه 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
مواد کاملا مخالفم و چیز خیلی بدیہولی مشروب اوکیہ تو یخچال مون فراوونہ

عزیزم چرا مخالفی با مواد؟چون اعتیاد اور و خانمان سوز و بسیار مضره؟شراب هم همینه اندام داخلی رو به مرور از بین میبره روی مغز و اعصاب و تمرکز اثرات بسیار مخربی داره اون حال سرخوشی که به بعضیها میده کاملا موقته به مضراتش نمی ارزه

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
عزیزم چرا مخالفی با مواد؟چون اعتیاد اور و خانمان سوز و بسیار مضره؟شراب هم همینه اندام داخلی رو به مر ...

بله مضره ولی ادم خودش باید عقل داشته باشه 

نامزد اسی خودش اینکارست فکر کردین کسی ک قبلا میخورده الان نمیخوره؟ یهووووو ترک کرده یعنی .

با ادم الکلی زندگی سخته باید همین اول تکلیفو مشخص کنه 

اگز از داییش نگیره از جا دیگ میره میخره، هزار تا دوست و رفیق عرق خور نداره مگه.

منظور ما اینه اصل کاریو بچسب نه عمو رو که چی میفروشه حلاله یا حروم.

وقتی تقاضا هست برا اینجور چیزا بقیه هم میفروشن دیگه کاری نمیشه کرد که. ادم خودش باید حواسش به خودش باشه 

وگرنه  خیلیا طرفدار عرق و الکل نیستن‌

چیزی ک ادمو از خود بیخود میکنه مفت نمیارزه

عزیزم چرا مخالفی با مواد؟چون اعتیاد اور و خانمان سوز و بسیار مضره؟شراب هم همینه اندام داخلی رو به مر ...

مواد چون طرف ھر دیقہ میخواد مصرف کنہ

ولی مشروب ماھی یکبار دوماھی یکبار 

شراب با عرق فرق میکنہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ