2777
2789

خودش کارتشو داد گفت برو پاستیل بگیر منم یکم گرفتم ۱۲۰ شد بعد تا اومدم میگه چقد شد یا ی بارم لباساش مناسب نبود بمن گفت برو سوخاری بگیر منم اندازش دستم نبود که به فروشنده گفتم اندازه ۲ نفر بریز حدودا ۳۵۰ شد من نگاه نکردم کاغذشو انداختم بعد گفت چقد شد گفتم نمیدونم از رو گوشیش دید تا قیمتو دید گفت پرش کردیا بهم برخورد یعنی خسیسه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم نداره بنده خدا منم شوهرم میخره اما میپرسم چقدر شد چون نداریم میگم زیاد خرج نشه ولی خب شده چه ف ...

امروزم مثلا گوشیش دستش بود یه دقیقه چشمم افتاد ۲۰ تومن داشت بعد میخاست پاستیل بگیرم یه کارت داد گفت فقط خیلی نداره فردا حقوقمو میریزن 

اها چقد بیشعوره من بودم بهم برمیخورد دیگه باهاش بیرون نمیرفتم

میدونی مشکل اینه همون موقع بذهنم نمیرسه بهش جواب بدم بعد میگم چرا نگفتم ولی خوب نمیدونم شاید حسابگره

میدونی مشکل اینه همون موقع بذهنم نمیرسه بهش جواب بدم بعد میگم چرا نگفتم ولی خوب نمیدونم شاید حسابگره

آره خیلی بده بعدش خودخوری میکنی

ولی حتما ب روش بیار کارش خیلی زشته آدم معذب میشه اینجوری

باتوجه به تاپبک قبلیت خسیسه

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
خوب دیگه همه میگیرن ما خیلی ک نمیریم شاید ۲ ماه یه بار غذا بخوریم

کارهاش رو حساب و کتاب ولی بی منظور ، اگه خسیس بود هر دفعه کارت دستت نمیداد یا بعد خرید میزد تو صورتت ولی این بنده خدا طبق عادت همیشگیش تو زندگیش بعد هر خرید سؤال می کنه چقدر شده ، شما هزار بار هم برس باهش بیرون دوباره کارت شو میده بهت و.میگه برو خرید کن و.دوباره همون سوال رو می کنه ، منم این اخلاق رو دارم ولی از خساست نیست وقتی با کسی راحت باشیم ازش سوال می کنیم قیمت خریدارم فقط اونم بی منظور