2777
2789

دکتر به من ورزش داده گفته زمان بره  و یه بریس که به کمرم ببندم ولی وقتی اونو میبندم شکمم درد میگیره فعلا با ورزش بهترم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم عمل کرده درد داره ۸۰درجه بود

اره خوب درد داره  استخون عمل کرده دیگه .مسکن قوی نداده به دکترش بگید درد داره شاید داروشو عوض کنه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره خوب درد داره استخون عمل کرده دیگه .مسکن قوی نداده به دکترش بگید درد داره شاید داروشو عوض کنه

خیلی مورفین زده امروز مرخص شده روحیشو باخته مرد گنده گریه میکنه میگه دیگه ادم نمیشم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
خیلی مورفین زده امروز مرخص شده روحیشو باخته مرد گنده گریه میکنه میگه دیگه ادم نمیشم

نه بابا خوب میشه ان‌شالله منم  زایمان کرده بودم انگار چاقو میزدن به شکمم گریه میکزدم مفنامیک اسید میخوردم سریع اروم میشدم .چند وقت پیش بیماریتان بودم یه مرده ۸ تا مهره کمرشو پلاتین گذاشته بود طفلی به همه فحش میدادمسکن میزدن‌میخوابید بیدار میشد همه رو‌میشست پهن‌میکرد دوباره مبخوابید  بعد ۴ روز مرخص شد الحمداله خیلی بهتر بود ولی بازم فحش میداد زنش میخندید میگفت  چی کارش کنم

نه بابا خوب میشه ان‌شالله منم زایمان کرده بودم انگار چاقو میزدن به شکمم گریه میکزدم مفنامیک اسید می ...

😄

این روحیشو باخته خودشو باخته نمیدونم چیکار کنیم حواسش پرت شه

😄این روحیشو باخته خودشو باخته نمیدونم چیکار کنیم حواسش پرت شه

دردش کم بشه روحیه اش هم برمیگرده مثل خانم ها که زایمان میکنن افسردگی بعد زایمان میگیرن دیگه به خاطر درد و خونریزی و داروهای بیهوشی هست فقط زمان میبره دیگه .دکتر  داروی ضد افسردگی نداده؟یا از اینوجور دارو ها .منم‌خودم چندین بار جراحی کردم بعد که دوران نقاهتم بود

گریه میکردم دست ادم خودش نیست 

دردش کم بشه روحیه اش هم برمیگرده مثل خانم ها که زایمان میکنن افسردگی بعد زایمان میگیرن دیگه به خاطر ...

نه والا