2777
2789
عنوان

کشک و کدوی جادویی و شبِ سرمه

104 بازدید | 4 پست

امشب خیلی یهویی کشک و کدو درست کردم

و چه‌قدر خوش‌مزه بود

چه‌قدر مزه‌ی خونه می‌داد

طعم‌ها گاهی می‌تونن حس امنیت بدن...

حسِ در آغوشِ عزیزان بودن،

حسِ "خانواده".

یه‌کم قبل‌تَرِش خیلی اتفاقی آهنگ شب سرمه‌ی احسان خواجه‌امیری توی مغزم پلی شد و بعد از سال‌ها گوش دادم.

یه تصویری اومد توی ذهنم. تصویر شب‌هایی که توی بالکن می‌نشستم، این آهنگ رو بارها و بارها گوش می‌دادم و به آسمونِ شب نگاه می‌کردم، ستاره‌ها، ماه، چراغِ چرخونی که نمی‌دونم چی بود ولی متناوب روشن و خاموش می‌شد.

یک شب خیلی اتفاقی، بارش شهابی رو دیدم. چند تا شهاب سنگِ گُر گرفته، که از میونِ انباشتگی ذراتِ جو زمین رد می‌شدن و زیبایی و شگفتی نقاشی می کردن.

اون خونه، بالکنش، آسمونش، آدماش، هواش، همه و همه برام "امنیت" بود و "خانواده". بی قید و شرط دوست داشته شدن بود و امید. 

می‌گن وقتی شهاب سنگ ببینی و آرزو کنی و برآورده می‌شه. اون شب نمی‌دونستم. اگر الان آرزو کنم قبوله؟ 

"اون خونه" ... ✨️، لطفن :)

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

کرمانی هستید؟

نه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

❤️‍🩹❤️‍🩹

نازوند از وقتی رفتید هیچ وقت ایران اومدید؟مامانت اینا آبانو دیدن  حضوری؟

من همیشه دنبالت میکنم.این مدل تاپیکات پر غمن🥺

دوست دارم همه ی ایرانیا،ایران دوستا در آغوش ایران باشند....🤲

خدایا شکرت💐🙏
❤️‍🩹❤️‍🩹نازوند از وقتی رفتید هیچ وقت ایران اومدید؟مامانت اینا آبانو دیدن حضوری؟من همیشه دنبالت می ...

سلام عزیزم ❤️ نه متأسفانه 

نه ایران اومدم و نه خانواده‌م هنوز پسرم رو دیدن 😔😔

خیلی مرسی که به یادمی ❤️❤️❤️