2777
2789
عنوان

حقیقتا خیلی خستم💔

72 بازدید | 4 پست

خستمم 

نمی کشم دیگه 

دلم بغل می خواد 

بغل خدا 

غرق شم داخلش یادم بره همه چیزو

همه خوب خودشون میشناسن 

همه خوب میدونن الان چکارن تو زندگی 

همه خوب میدونن چیا کم دارن تو زندگی شون 

چرا نمیشید روحیه برای حال دلشون 

چرااا بدتر اتیششون میزنن🤕

واقعا حس میکنم دارم نابود میشم 

خدا جونم به وجود خودت دلم خوشه 

میدونمم یه روزی هم ما رنگ خوشی میبینیم🥺

برا اینکه از این حال بیام بیرون 

یه صلوات مهمونم کنید 💔

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

منم خستم 

و نمیتونم بگریزم از زندگی 

سختیش اینجاست که باید سختی بکشیم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خستم و نمیتونم بگریزم از زندگی سختیش اینجاست که باید سختی بکشیم

کاش حداقل ادما از جمله خودم 

انقد به اطرافیانمون سخت نگیریم 

میدونم اوناهم از روی دلسوزی یه سری حرفا میزنن 

ولی خوب جوری دیگه کنارشون باشیم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا