2777
2789
عنوان

پانژل یا دیفرین

193 بازدید | 29 پست

برای جوش سفت پیشونی و صورت بیشتر پیشونی که سفت شده و حالت کمدون هست کدوم اینا بهتره؟ واقعا اعصابم خورده شده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانژل خارجی اگ بزنی خیلی خوبه

برای زیر پوستی جوابه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دیفرین کلا بهترهپانژل برای من خوب نبود

دیفرین گرون ترم هست ۲ برابره ولی تو مشخصات پانژل دقیقا همین کمدون زده بود شما برای چی استفاده کردی؟

من برای جوش صورت زدم بی فایده بود

من از اینا دیونه شدم ۱۰ روز دیگه هم مراسم برادرمه حالم افتضاحه

پانژل عالیه اما مگر هنوز هست

آره چندتا آنلاین شاپ دیدم دارن 

فقط وقتی بزنم برون ریزی داره؟

عزیزم درکت میکنم خیلی بدهمنم کلا همیشه جوش‌دارم و اعتماد بنفس آدم گرفته میشه

حداقل کاش تو مراسمات صاف بود دق میدن ادمو

اگه فقط کمدون دارید دیفرین اما اگه کمدون به همراه التهاب و درد و قرمزی هست پانژل

اینجوریه عزیزم کدوم مناسبه؟ بعد اینکه الان بزنم بدتر میشه ؟

اینجوریه عزیزم کدوم مناسبه؟ بعد اینکه الان بزنم بدتر میشه ؟

دیفرین کافیه 

یه شب در میون اندازه یه نخود کل پیشونیت بزن بعد از یک هفته که سازگار شد هر شب بزن 

نور گوشی و نور بیرون نباید بهش بخوره 

صبح ها روی دونه ها بنزوییل پراکسید ۲.۵ درصد 

ضد افتاب فلوییدی هر روز 

۳ الی ۴ بار در هفته هم با شامپوی کتوکونازول ۲ درصد اون ناحیه رو حدود ۳ دقیقه ماساژ و شستشو بده 

ممکنه اوایل پوسته ریزی داشته باشی طبیعیه و میتونی مرطوب کننده در روز بزنی 

تعریق پیشونی هم نزار داشته باشی

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

دیفرین کافیه یه شب در میون اندازه یه نخود کل پیشونیت بزن بعد از یک هفته که سازگار شد هر شب بزن نور گ ...

الان رفتم دیفرین دیدم خیلی گرون بود 😑🥲دو برابر پانژل بود 

به نظرتون همون خوب نیست ؟ بودجه ام انقد زیاد نیست 

بقیه موارد رعایت میکنم 

اون بنزول که گفتید پماد هست؟

و اینکه پوست ریزی منظورتون پوسته پوسته شدن هست یا کلا بیرون بریزه و قرمز بشه ؟ آخه عقد برادرمه می‌خوام بدتر این نشه