2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامپیوترنمیدونم

عه موفق باشی منم کامپیوترم

معمولا ظرفیت تا ۲۳ الی ۲۵ هست

البته پارتی بازی تو هنرستان زیاده مخصوصا اگه یکی فامیلات اداره ای باشن یا پدرمادرت

از هنرستانای دیگم پرس جو کن ببین جا دارن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

اره چون دیر ثبت نام کردم پر شده هنرستانا

عه باید همون موقعه که پرونده گرفتی میرفتی پیگیرش میشدی الان اموزش پرورش برو یا هنرستان جاهای دیگه 

اموزش پرورش دیگه باید درست کنن 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

عه موفق باشی منم کامپیوترممعمولا ظرفیت تا ۲۳ الی ۲۵ هستالبته پارتی بازی تو هنرستان زیاده مخصوصا اگه ...

همچنین

خانوادمم که میگن اگه نشد میری دبیرستان که خودم اصلا علاقه ندارم

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

همچنینخانوادمم که میگن اگه نشد میری دبیرستان که خودم اصلا علاقه ندارم

سریع نا امید نشو

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

پیگیری کردم اونام میگن که پر شده

آره پسر من میخواست بره کامپیوتر با اینکه معدلش بالای ۱۹ ولی گفتن پر شده ولی من دیدم قبل ما معدل های ۱۷ و ۱۸ را ثبت نام کردن .

ولی خب ما دیر رفتیم .

دیگه چون خیلی مهم نبود پسرم رشته اش را تغییر داد البته  با پیگیری میشد درست کرد ولی من حوصله ای این کارا را ندارم

آره پسر من میخواست بره کامپیوتر با اینکه معدلش بالای ۱۹ ولی گفتن پر شده ولی من دیدم قبل ما معدل های ...

چه بد

چه رشته ای رفت 

ماله چه زمانیه

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره