2777
2789

اونایی که منو میشناسن جریان من و این دوست پسرم رو می‌دونن که شش سال عاشق هم بودیم که این آقا خلافکار بود یعنی شیشه میفروهت که سر این جریان چند بار خواستم کات کنم گفت گذاشت این کارو بخاطر من کنار 

الان چند وقته یعنی چند هفته هست که نه زنگی میزد ینیند ماه زنگ نمی‌زد و یبار دیدم توی فالوراش یه دختری رو فالو کرده بود که بهش گفتم این کیه انفالوش کرد ولی دیدم اون یکی پیج دختره رو هنوز داره ...

بعد الان یک هفته که روزی یه پیام میده و دیر ب دیر آنلاین میشد که میدیدم جای دیگه آنلاین بود 

بعد امشب دیگه خواستم بازی نخورم چون یبار دیگه هم ازش خیانت دیدم گفتم که اره من با یکی دیگه آشنا شدم بر خلاف قبلش گفت بسلامتی خوش باشی با جدیده و تموم کردم الان دیدم تو تلگرام هنوز آنلاین 😭نمی‌دونم بازی خوردم یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد بار گفتم به همه به تو هم میگم😂 

هیچ کس به خاطر یکی دیگه تغییر نمیکنه تمام....

فکر کردی شیشه فروشی و اینا رو برا همیشه میزاره کنار برات؟ من که فکر نمیکنم.

درضمن این تکلیفش با خودش مشخص نیست ، آدمی که یه یاره خیانت کرده بازم میکنه،

من جان باشم بیخیالش میشم، کلا کات...

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

صد بار گفتم به همه به تو هم میگم😂 هیچ کس به خاطر یکی دیگه تغییر نمیکنه تمام....فکر کردی شیشه فروشی ...

آیندته ها ، شوخی که نیست! 

یه تصمیم عاقلانه بگیر...

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......