2821
2789
عنوان

امشب به بچهام گفتم پیشم نیاین

541 بازدید | 35 پست

امشب با شوهرم بحثم شد خیلی غر زد 

بخدا قسم از صبح رو پا بودم خسته اومد خونه داشتم شام میپختم یکم زردچوبه ریخت رو کابینت اینقد سرم غر زد تحقیرم کرد اومدم باهاش حرف بزنم گفت بگو گ.و.ه خوردم ریختم گفتم کوتاه بیا گفت پام ببوس سرم انداختم پایین گفت حالا که نمیکنی پس پاشو از کنارن برو نبینمت نذاشت حرف بزنم اروم بشم رفت خوابید

بچهام کوچیکن بزرگی ۱۴ سالشه گفتم امشب میخوام تنها بخوابم نمیخوام بیاین پیشم 

چیکار کنم دلم میسوزه 

ولی عصبیم خستم نیاز ب تنهایی دارم به گریه کزدن جیغ زدن چیکار کنم 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واااا شوهرت روانیه؟

ب اون چ ک زردچوبه ریخته رو کابینت؟

وسواس داره؟

ب حق چیزای ندیده و نشناخته اصن من دوبار خوندم متنتو اولش فکر کردم شما بخاطر ریختن زردچوبه بلوا ب پا کردی😐

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

واکابینت واشپزخونه چه ربطی به همی

یثسرت داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دارم دیونه میشمممم واقعا ب اون چ ربطی داره

حالا ک اینجوریه از همین الان بهش بگو سوتین و دامن بپوش تو بشو زن خونه زردچوبه ها دیگه نمی‌ریزه مرتیکه انگل

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

یادم خودم افتادم که کتک میخوردم دستشو میبوسیدم تا ول میکرد😔💔

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

دارم دیونه میشمممم واقعا ب اون چ ربطی دارهحالا ک اینجوریه از همین الان بهش بگو سوتین و دامن بپوش تو ...

همون به خدا اخه مرد و چه به اشپزخونه اخه مگه اون میخواد جمع کنه که جوش میزنه

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792