2777
2789
عنوان

ای خدا چرا باید عروسیم اینشکلی شه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 68 پست

خواهرزاده من نزدیک 4/۵ساله عقد کردست

انقدر اتفاق تو اتفاق افتاد که هنوزم معلوم نیست کی باشه

خیلی سخته واقعا شرایط اینجوری

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

عزیزم برای من هم عموی شوهرم مرد وبدون مراسم بارقتن به مشهد امدیم خونمون اما هیچ وقت غم وحسرت ولم نمی کنه الان می تونی چند ماه صبر کنی ولی اگه رفتی خونت همه مراسم گرفتن راذمسخره می دونن پس صبر کن وآرزو به دل نمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط سختی هست اما به نظرم برو با جاهایی که بیعانه دادی صحبت کنین تاریخ مراسمتون رو بذارین بعد چهار ماه ده روز 

تا اون موقع صبر کنین تا یکم داغشون سبک تر بشه حتی بدون مراسم هم بخوای بری سر زندگیت بازم باید تا چهلم صبر کنی

با صاحب خونه و آرایشگر اینا حرف بزن مشکلتو بگو

نهایتا نپذیرفتن قید پولایی ک‌دادیو بزن 

عروسی بعد زندگی مشترک جالب نیست 

شایدم نزارن تا چهار ماه صبر کنید همون بعد چهلم اجازه دادن بهتون 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

حالا منظورم اینه ک بعدا ی جشن بگیریم نه تومان بعد ۴ ماه سالگرد راضیم اما خانوادم بشدت مخالفن و میگن ...

واقعا هم کسی نمیاد، ببخشید به نظرم مسخرس، اول زندگیتو شروع کنی بعدش جشن بگیری... مردم بیان بگن به هم رسیدنتون مبارک!!! اونم بعد از چند ماه زندگی مشترک؟!

دقیقا 6 روز مونده به عروسیمون، مادربزرگ شوهرم فوت کرد.

ما حتی کارت عروسی رو هم به تعدادی از فامیلا داده بودیم

دیگه کنسل کردیم و مراسم رو انداختیم برای 2 ماه بعد

آرایشگاه و تالار و لباس عروس رو هم کنسل نکردیم. فقط رفتیم صحبت کردیم تاریخ رو عوض کردن و دیگه ضرر ندادیم 

فقط خونه رو که از 2 ماه قبلش اجاره کرده بودیم،  مجبور شدیم 4 ماه کرایه الکی بدیم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

خب اون دختره تا آخر عمرش باید حسرت به دل بمونه؟🥲

نه، یه کم تحمل کنه ۴ ماه. یه مجلس بگیره بعد بره سر خونه زندگیش.

باور کن مجلس گرفتن بعد یه سال زندگی مشترک اصلا جالب نیس، چه بسا باردار هم باشه اون موقع. من باشم ۴ ماه صبر میکنم چون واقعا نمیتونم از مجلس عروسی بگذرم

حالا خونه که فاسد نمیشه بنده خدا عزیزشون رفته زیر خاک صبر کن یا اگر تحمل نداری مخفیانه با هم زندگی ک ...

فاسد نمیشه ولی برا چی الکی باید پول بدیم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

واقعا هم کسی نمیاد، ببخشید به نظرم مسخرس، اول زندگیتو شروع کنی بعدش جشن بگیری... مردم بیان بگن به هم ...

خب میذارین سالگرد ازدواجمون جشن میگیریم ک ی اسمی هم داسته باشه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نه، یه کم تحمل کنه ۴ ماه. یه مجلس بگیره بعد بره سر خونه زندگیش.باور کن مجلس گرفتن بعد یه سال زندگی م ...

منم نمیتونم بگذرم نمیتونمم صبر کنم اونم با وجود خونه زندگی خودم تو خونه بابام بشینم هر ماه پول اجاره خونه ی خالی رو بدیم

منم نمیتونم بگذرم نمیتونمم صبر کنم اونم با وجود خونه زندگی خودم تو خونه بابام بشینم هر ماه پول اجاره ...

چاره چیه؟کاریه که شده 

بایدصبرکنی

بنظرم خیلی زیادی سخت گرفتی صبرکنن ببین اصلا نظزخانواده شوهرت چیه  بعد حرص بخور