2777
2789
عنوان

مامانم ی حرفی زد دلم ریخت

135 بازدید | 6 پست

گفت جدیدا خیلی ب مرگ فکر میکنم 

هیشکی حواسش به من نیست 

هیشکی دلش واسم نمی سوزه 

از اون موقع دارم گریه میکنم

آگه بابام برای ثانیه ای نباشه نمیتونم زندگی کنم

من جدا از دختر های دیگه 

خیلی عاشق مامانمم 

با اینکه بهم بدی زیادی کرد 

ولی از اون موقع دارم مثل چی گریه میکنم 

یه ثانیه بدون اون نمیتونم 

خیلی یهویی این حرفو زد 

حرف از طلا شد 

گف طلا هارو یک جا می‌زارم که بدونیم کجایی 

یوقت من نباشم بتونین استفاده کنین

خیلی دلم گرفت 

تروخدا یه حرفی بزنیم آروم شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حرفشو جدی بگیر 

و مواظبش باش 

درسته سنمون رفته بالا ولی گاهی زندگی از درون نابودمون میکنه 

ییه مدت بیرون ببرینش و کارای خونه رو انجام بدین

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

البته احترام به مادر واجب ولی حتمن اخیرن یه بی احترامی وکم محبتی دیده داره ناز می‌کنه جدی نگیر البته سعی کن بیشتر محبت کنی مامان منم همینه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،