2777
2789
عنوان

آکادمی لونا آنیتا حبیبی واقعیه ایا

1334 بازدید | 11 پست

دوستان عرض ادب

داخل دیوار پیدا کردم و کانال واریزی دارن کسی میدونه کارش چیه

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آکادمی لونا از معتبرترین آکادمی های هستش که میتونین باهاش به درآمد برسین بنده به شخصه بعد از تهیه آموزش هاشون به عنوان زیر مجموعه و ادمین فروش کارم رو داخل آکادمی لونا جان شروع کردم و در حال حاضر یکی از پرسنل هاشونم که حقوق هم دریافت کردم و واقعا عالیه🌿🫧

سلام 

آنیتا حبیبی مدرس دیجیتال مارکتینگ 😍 تبریزی هست و دوره هاش بی نظیره من خودم چند ساله که همه دوره هاش رو خریدم و از وقتی خودش تیم ادمینی داره و استخدام میکنه براش کار میکنم . نزدیک 4 هزار ادمین داره و هممون ازش حقوق میگیریم 🥹 همه فیش واریزی ها که میذاره واقعیه و مال منو بقیه همکاراس

سلام آکادمی لونا از معتبرترین آکادمی های هستش که میتونین باهاش به درآمد برسین بنده به شخصه بعد از ته ...

یه دزد کلاهبرداره مراقب باشید. همه حرفاشون دروغه. من خودم عضو شدم و دروغاشون را متوجه شدم

یه دزد کلاهبرداره مراقب باشید. همه حرفاشون دروغه. من خودم عضو شدم و دروغاشون را متوجه شدم

مبشه یکم توضیح بدین؟ من خیلی ترسیدم الان برای ثبت نام اصلا حس میکنم چیزایی ک میگه با سن سالش مغایرت داره یعنی چی ۱۹سالشه اما دکترای کسب کار داره 😑مردم تو این سن کنکور میدن و دانشگاه میرن خیلی شک بر انگیزه اما کلی هم واریزی گذاشته آدم نمیدونه چی ب چیه