2777
2789
عنوان

پدر بی وجودم نمیزاره من جدا شم

383 بازدید | 32 پست

نامزدم خیلی آدم کثیفی بود خیلی اذیتم میکرد همیشه ازم ایراد گرفت و می‌گفت قد کوتاه حتی می‌رفت تو خیابون به دخترا شماره میداد و من حالم ازش بهم میخوره  آخرشم اون بهم گفت میخواد ازم جدا بشه 

بعد یکسالی میشه مهریمو گذاشتم همراه نفقه 

الان که تحت فشاره بعد یکسال به گوه خوردن افتاده منم قبول نمیکنم حالم ازش بهم میخوره ولی بابام میگه برو سر خونه زندگیت 

به نظرتون برم مهریمو ببشخم تموم بشه 

🥰

خیانتش برات قطعیه ؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قبول کردی نامزد بشین ؟ 

دوسش داشتی ؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

مهریه رو چرا ببخشی آخه ، خودت چی میخوای همون کارو بکن چهار سال دیگه همین پدرت میگه خودت برگشتی خب نمیرفتی و ازدواج نمیکردی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم واقعا قصذم دخالت تو زندگیت نیست بازم خودت باید فکر کنی اما من تا حدودی در جریان تاپیک هات هستم به نظرم جدا شو این مرد اصلا مناسب یه عمر زندگی نیست وقتت رو باهاش تلف نکن 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
منم اصلا دوسش ندارم ولی خوب پدرم خیلی رو مخه می‌خوام قایمکی مهریمو ببخشم جدا بشم

نه نبخش وتوافقی هم اگه خواستی جدا بشی لااقل یه ۵۰ تومنی ۱۰۰تومنی ازش بگیر بیناموسو همینجوری ول نکن  منت پدرو بکشی و پولیم نبینی که چی 

خدایا شکرت