2777
2789
عنوان

پدر بی وجودم نمیزاره من جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 32 پست
نه چرا خیانت منم خیلی وقته ایشو ول کردم اگه به من بود همون ماه اول جدا میشدم فقط بخاطر پدرم که نمیزا ...

تو هنوز تو شناسنامه زنش یا نامزدشی در اصل تا وقتی زنشی خیانته حتی بقیه بعد طلاق چهار ماه باید بگذره تا دوبارع بتونن ازدواج کنن وگرنه به هم حروم و نامحرمن و نامشروع میشه اهم و بچه هاشون حروم زاده میشن

تو هنوز تو شناسنامه زنش یا نامزدشی در اصل تا وقتی زنشی خیانته حتی بقیه بعد طلاق چهار ماه باید بگذره ...

ببخشبد دیگه نمی‌دونستم باید از شما اجازه بگیرم کسیو یواشکی دوست داشته باشم 

بعد اون راحت بره به دختر و زن متاهل مردم تو خیابون شماره بده 😂 بعد کار من بعد یکسال که یکیو دوست داریم یواشکی میشه خیانت برو بابا

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشبد دیگه نمی‌دونستم باید از شما اجازه بگیرم کسیو یواشکی دوست داشته باشم بعد اون راحت بره به دختر ...

من قرار نیست به کسی اجازه بدم این قانون و شرعه میتونی سرچ کنی 

ببخشبد دیگه نمی‌دونستم باید از شما اجازه بگیرم کسیو یواشکی دوست داشته باشم بعد اون راحت بره به دختر ...

پدرت شمارو بهتر می‌شناسه دیگه وقتی با داشتن شوهر هم کراش داری هم دوست پسر داری هم همزمان رابطه ی یک ساله ات رو قطع می‌کنی هم به یکی دیگه پیشنهاد میدی،دیکه وقتی مجرد باشی از هیچ نری نمیگذری