2777
2789
عنوان

بیاین بگم چجور جوشام خوب شدن

83 بازدید | 7 پست

من هر چی میزدم جوابگو نبود فقط دو روز اول خوب بود دیگه باز همونطور میشد اما فهمیدم که این محصولات دویست سیصدی به درد نمیخورن و باید یک تومنی خرید خخ 

خریدم یکی تعریف کرده بود از یه پیجی تو اینستا که محصول ارائه میداد مناسب پوستت منم عکس پوستمو فرستادم 

پوستم سبزه مختلط و حساس و دارای جوش های قرمز زیر پوستی بود 

این محصولات رو داد:  

ژل شستشوی ویتابلا چای 

کرم مرطوب کننده الوئه ورا ویتابلا 

ماسک مرطوب کننده ویتابلا  

سرم با روغن جوجوبا لاکچری کوین 

اینا رو که زدم باورتون نمیشه که پوستم چقد خوب شد 

قصدم تبلیغ نیست گفتم شاید کسانی هستن مشکلات منو داشته باشن 

مادرمم که پوستش چرب بود جواب داد 

حالا طرز استفادشونو میگم 

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

شب صورتو با ژل میشوری بعدش کرم مرطوب کننده میزنی بعد از نیم ساعت سرم رو روی پوست با مالش دورانی میمالی 

حتما باید قبل از خواب انجام بشه چون چربه اگه پوستتون چربه  باید چربیشو تحمل کنید بعد از مدتی چربی پوستتون متعادل میشه 

اون ماسک مرطوب کننده رو هم یک روز در میون باید بزنید وقتی ماسک رو میزنید نیازی به مرطوب کننده و سرم ندارید و نباید بزنید 

صبح هم باز صورتتون رو حتما بشورید و کرم  مرطوب کننده بزنید 

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

محصولات شرکت بیز معرفی کردی با تشکر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عع حالا هر چی هست پوستم خوب شد

خداروشکر چقدر هزینه کردی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

از پیج خریدم دو و خورده ای

مشاوره میده