2777
2789
عنوان

سفرِ امشبم با اسنپ خودِ خطر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره همه چیو به دولت ربط میدین

وا، پس به چی ربط بدیم؟؟؟؟؟ وقتی یه شرح حال ساده نمیگیرن ببینن راننده کیه چیه چی مصرف میکنه،همین اسنپ میدونی چقد سر دخترا بلا اورده؟؟؟؟ الان حتما این قطعی برق ۴ ساعته هم تقصیر دولت نیس🤣

وا، پس به چی ربط بدیم؟؟؟؟؟ وقتی یه شرح حال ساده نمیگیرن ببینن راننده کیه چیه چی مصرف میکنه،همین اسنپ ...

تعلیق در کمین است فاتحه برای کاربریت

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بلد نیستم باور میکنی انقدر خسته‌م از نظر روحی هزار راه اومد به ذهنم عین احمقا فقط تماشا میکردم انگار ...

مال سپ..اهه دیگه توقع چی داری اون ایکون سپر ابی رنگ فکر کنم بالا سمت راسته رو در طول سفر بزنی میره سمت امنیت سفر

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

تپسی ندارم فکر کنم قبلا یه بار استفاده کردم چرا تپسی امنه؟ اسنپ ارزون‌تر از این سمند زرداست نصف اون ...

تپسی حداقل هر ۲ ماه یبار یه گندی ازش بیرون نیومده و تپسی گاها هم ماشیناش بهتره واسه من دو بار ماشین خارجی اونم رو حالت تپسی اکو اومد نه تپسی پلاس و اینکه کمیسیون فکر میکنم صفر میگیره و راننده هاش بهترن کلا

و برای اینکه دستی مبدا تنظیم کنی توی تپسی میتونی لوکیشنت رو روشن کنی بری نشان یا گوگل مپ ببینی کدوم محله کدوم منطقه کدوم خیابونی و دستی بری توی تپسی سرچ کنی اگه درست بود تایید مبدا بزنی خیلی بهتره تا یه تایید مبدا خودکار توسط یه برنامه ناامن...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

تپسی حداقل هر ۲ ماه یبار یه گندی ازش بیرون نیومده و تپسی گاها هم ماشیناش بهتره واسه من دو بار ماشین ...

ممنونم عزیزم مشکلم همون لوکیشن مبدأ هست بخوام منطقه و خیابون و جایی که هستمو سرچ کنم اصلا 

مسیریابیم لِهه! لِه 

چهارراه جهان کودک بودم از خانمه پرسیدم چجوری برم ساختمان پزشکان ایکس واقع در خیابان ایکس 

گفت عزیزم منم نمیدونم نشان داری گفتم آره گفت احسنت کاری نداره از نشان برو 

دیگه نتونستم بگم عزیزم اگه میتونستم باهاش پیدا کنم از شما نمیپرسیدم وقتی اهل اینجا نیستم این بگه برو چپ برو خیابون فلان من چطوری بفهمم آخه 

ممنونم عزیزم مشکلم همون لوکیشن مبدأ هست بخوام منطقه و خیابون و جایی که هستمو سرچ کنم اصلا مسیریابیم ...

خب یه راه دیگه هم هست میتونی بری تا سر کوچه یا خیابون از رو تابلو اسمشو بخونی توی تپسی سرچ بزنی یا اسم ایستگاه مترویی سوپرمارکتی لباس فروشی چیزی رو سرچ کنی وقتی اورد ببین با اسم خیابون تطبیق داره یا نه اگه داشت توی تپسی همونجا رو مبدات بزن 

حالا چرا به محض سوار شدن پول زدی دختر دم پیاده شدن پول بزن اینطوری جوگیر میشن😂

خخ به دو علت 

علت اول به خاطر اینکه بیشتر وقتا دادن رمز پویا خیلی طول میکشه واسه اینترنت ضعیف شده به مقصد رسیدم هنوز رمز نیومده بود، پس گفتم اول حرکت بگم شماره کارت بدن تا برسم پول بره تو حساب منم حساس نیان بگن خواسته عمدا بپیچونه 

علت دوم قضیه اون دختره الهه حسین‌نژاد بود پیچید، میومدن بعضی پیجا راهکار میدادن 

یکیشون این بود همون اول کاری پول بزنید به کارت طرف فردا مفقود شدید از طریق آخرین واریزی به آخرین شماره حساب سر نخ باشه 😁

ولی این بنگی به قول شما احتمالا شروع جوگیریش از اینجا بوده 🤣

مال سپ..اهه دیگه توقع چی داری اون ایکون سپر ابی رنگ فکر کنم بالا سمت راسته رو در طول سفر بزنی میره س ...

امنیت سفر رو بزنیم بره روی امنیت یعنی چی میشه عزیزم؟

امنیت سفر رو بزنیم بره روی امنیت یعنی چی میشه عزیزم؟

یعنی فکر میکنم چنتا گزینه هست تماس با پشتیبانی درخواست امبولانس ارسال موقعیت برای عزیزان... میتونی توی راهنماشون بخونی