2777
2789
عنوان

سفرِ امشبم با اسنپ خودِ خطر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 62 پست
بنده خدا تریاکی بوده

اصلا نمیدونم چرا اسنپ استعلام اینا نمیگیره فقط ایستادن گوشه خیابون یه عکس و مشخصات میگیرن میگن راننده شدی خدافظ

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

نه به کتک زدن اون زن بخاطر ح..جاب توی تهران توسط راننده

نه به الهه...

اقا اسنپ امن نیست استفاده نکنید پشت هم یه گندی ازش بلند میشه تپسی بگیرید

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید معتاد رو استخدام نکنن

کارشناس گفت پس حالات غیرطبیعی داشته؟ من از طرف خودم و اسنپ از شما خانم فامیلی‌مو نمیدونم از کجا فهمید عذرخواهی می‌کنم حتما حتما برخورد جدی میشه 

گفتم مهربون بود ولی نمیشه هیچ کدوم از حرکات امشبشو به خاطر مهربون بودنش انکار کرد خیلی خطرناکه و من خیلی ذکر گفتم تا برسم خونه صدامم که دارید می‌بینید داره میلرزه 

گفتم امتیازی ندادم از ترس گفت امتیاز بدین بدم بدین نمی‌فهمه کی داده گفتم دیگه بعد من اگر مسافر نداشت میفهمه من ریسک نمیکنم پیگیری کنید 

اصلا نمیدونم چرا اسنپ استعلام اینا نمیگیره فقط ایستادن گوشه خیابون یه عکس و مشخصات میگیرن میگن رانند ...

دقیقاً 

همینه نصفشون قاتل و معتادن

اسم اوناییم که حلال خور و سالمن هم بد کردن 

اسی کاش اون لحظه امنیت سفر رو میزدی

بلد نیستم باور میکنی 

انقدر خسته‌م از نظر روحی هزار راه اومد به ذهنم عین احمقا فقط تماشا میکردم انگار حوصله نجات خودمم نداشتم تسلیم تسلیم فقط ما هیچ ما نگاه بودم 

میخواستم شماره پلاک رو به خانواده‌م بفرستم 

از اون طرف میگم شماره پلاکا رو چرا نصفه‌کاره میزنن جدیدا کامل نمیزنن

صد درصد باید گزارش بدیاصلا درست نیست با جون مردم بازی میکنن

زنگ زدم عزیزم در جواب یکی از دوستان همین صفحه اول گذاشتم کارشناس چی گفت عزیزم منتها به حدی احساس نگرانی دارم واقعا نگرانم میگم چطور بفهمم پیگیری کردن

نفهمیدم بالاخره به پشتیبانی گفتی یانه؟؟باید حتما بگی واسه شما به خیر گذشته معلوم نیست برای نفر بعدی ...

بله عزیزم با پشتیبانی تماس گرفتم کارشناس کامل گوش داد خیلی ابراز تاسف کرد گفت پس حالات عادی نداشته کلی معذرت خواهی کرد گفت جدا پیگیری می‌کنیم ولی نمیدونم از کجا بفهمم پیگیری شده یا نه؟

نه به کتک زدن اون زن بخاطر ح..جاب توی تهران توسط رانندهنه به الهه...اقا اسنپ امن نیست استفاده نکنید ...

تپسی ندارم فکر کنم قبلا یه بار استفاده کردم 

چرا تپسی امنه؟ 

اسنپ ارزون‌تر از این سمند زرداست نصف اون 

منم برای صرفه‌جویی تو هزینه و گاهی وسط یه جاییم که خودم نمیدونم کجاست از اونجا نیاز دارم تا خونه ماشین بگیرم که اسنپ چون ویژگی تعیین لوکیشن مبداء ش فعال هست برام مفید فایده‌ست عزیزم