2777
2789
عنوان

امروز تو کفش مهمونمون نمک ریختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 29 پست
نه تجربه نداشتمما همیشه محترمانه با مهمان رفتار میکنیم حتی اگر دشمنمون باشه هیچوقت کسی رو شرمنده نمی ...

به نظرم اشتباهه یه قانون ثابت برای یه عده به کار برد بعضی ها ارزش احترام ندارن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخواستم بگم مامانم دید با نمکدون وایسادم در کنجکاو شد پرسید

می ریختی تو دستت و می بردی می ریختی 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

به نظرم اشتباهه یه قانون ثابت برای یه عده به کار برد بعضی ها ارزش احترام ندارن

خیلیا‌ ارزش ندارن واقعا

ولی خب من حتی ب قیمت جونم نمیتونم کسی رو پذیرایی نکنم 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خیلیا‌ ارزش ندارن واقعاولی خب من حتی ب قیمت جونم نمیتونم کسی رو پذیرایی نکنم

خدا شاهده مادر من مریضه همیشه هم پذیرایی میکنه ولی واقعا یه وقتایی میبینم راضی نیست 

منم. جالب اینجاست طرف آمده تو خونه ام  بعد جلوی مهمون های دیگه بهم بی محلی می کنه و من سبک می کنه.  این ادم چه احترامی داره من بخوام دفعه بعد مراعاتش کنم

خدا شاهده مادر من مریضه همیشه هم پذیرایی میکنه ولی واقعا یه وقتایی میبینم راضی نیست 

دفعه بعد که امد با خنده بگو آقای فلانی دفعه قبلی نمک ریختم تو کفشتون فکر کردم دیگه نمیایید!   همین جمله کار خودش می کنه 

دفعه بعد که امد با خنده بگو آقای فلانی دفعه قبلی نمک ریختم تو کفشتون فکر کردم دیگه نمیایید! همین ج ...

چی بگم بابام نه ولی شوهر خواهرم بارها بهش تیکه انداخت عموم هم همینطور بابام چقدر بهش بی محلی میکنه ولی شخصیت نداره 

منم. جالب اینجاست طرف آمده تو خونه ام بعد جلوی مهمون های دیگه بهم بی محلی می کنه و من سبک می کنه. ...

وای گفتی یه سری با پدرم رفته بود مشهد اونجا شب آخر سفرشون مصادف شد با شب اول سفر ما من رفتم بابام بغل کردم با من سلام نکرد با شوهرمم سلام خیلی سرد

منم. جالب اینجاست طرف آمده تو خونه ام بعد جلوی مهمون های دیگه بهم بی محلی می کنه و من سبک می کنه. ...

خب همین

بی لیاقتن‌ 

ولی واقعا تو ذات من یکی نیست کسی بیاد خونم سرد رفتار کنم🥲

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خب همینبی لیاقتن‌ ولی واقعا تو ذات من یکی نیست کسی بیاد خونم سرد رفتار کنم🥲

من بعد ده سال تحمل به این نتیجه رسیدم.  عادتشون شده بود می رفتم خونشون بی احترامی و اذیت می کردن بعد می آمدن خونمون توقع احترام و پذیرایی داشتن!   انگار دست و پای خودم با یه قانون نا نوشته بسته بودم!  دفعه اخر که دیگه بی محلی کردم و نرفتم گورشون گم کردن! 

زندگی به قدر کافی سخت هست تحمل این جور ادم ها دیگه طاقت فرساش می کنه

من بعد ده سال تحمل به این نتیجه رسیدم. عادتشون شده بود می رفتم خونشون بی احترامی و اذیت می کردن بعد ...

کار شما درست بود 

واقعا ۱۰ ساااااااال تحمل ادمای پر رو و بی چشم و رو کار هرکسی نیست

تازه خیلی خیلی هم صبوری ب خرج دادی

باز اگر خودشون مهمان نواز بودن هیچ ! جبران میکردی! خودشون بی احترامی میکردن انتظار پذیرایی تمام و کمال هم داشتن 

متنفرم از اینجور آدما