2777
2789
عنوان

امروز تو کفش مهمونمون نمک ریختیم

339 بازدید | 29 پست

سلام

یه آشنایی داریم سالهاست با دعوت و بی دعوت وقتایی که حس میکنه مهمان داریم عید و عزا یهو سر و کلش پیدا میشه حالا پدرمم بنا به احترام و عرف ازش پذیرایی میکنه و خودشم اصلا اینطور نیست دعوت کنه خیلی وقتا حتی مهمانی های خانوادگیمون هم خراب میکنه یا وقتایی میاد که مادرم مریضه و بابام مجبور میشه غذا سفارش بده خلاصه امروزم خونه مادرم اینا بودم سر وکلش پیدا شد یهو به ذهنم رسید یه بار همینجا نی نی سایت شنیدم اگه تو کفش کسی نمک بریزی طرف دیگه نمیاد امروزم مم اینکارو کردم 

حالا از غروب تا حالا مامانم زنگ میزنه ناراحت که چرا اینکارو کردی😂

بهش گفتم میخوام راحتت گناهی هم داشته باشه پای خودم

خواستم بپرسم شما تجربه ای داشتین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفه نی نی سایتیاها🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

حالا چرا کاری انجام می دی به خانواده ات می گی؟   همیشه انجام بده به کسی هم نگو و از نتیجه لذت ببر 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه تجربه نداشتم

ما همیشه محترمانه با مهمان رفتار میکنیم حتی اگر دشمنمون باشه هیچوقت کسی رو شرمنده نمیکنیم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حالا چرا کاری انجام می دی به خانواده ات می گی؟ همیشه انجام بده به کسی هم نگو و از نتیجه لذت ببر

نمیخواستم بگم مامانم دید با نمکدون وایسادم در کنجکاو شد پرسید

حالا چرا کاری انجام می دی به خانواده ات می گی؟ همیشه انجام بده به کسی هم نگو و از نتیجه لذت ببر

من بچه بودم جارو سیخی رو برعکس میکردم تو حیاطمون

اینم خیلی جواب بود برا رفتن اینجور مهمونای پررو 😁😁

نه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨