2777
2789

مامانم سونو انجام داده  دارم از استرس میمیرم  

دردی تو. سینش نداره ولی. ترجمشو دارم هوش مصنوعی   و گوگل  ترسوند منو 😔🥲میشه بیاید

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

ماموگرافی برای غربالگری انجام شده و سابقه قبلی برای مقایسه موجود نیست.

بافت سینه دو طرفه متقارن و همگن (ACR نوع B) است.

خوشه میکروکلسیفیکاسیون در ربع تحتانی خارجی سینه راست مشاهده شده و سینه چپ طبیعی به نظر می‌رسد؛ پیگیری و سونوگرافی توصیه شده است.

رده BIRADS 4a تعیین شده است که نیاز به ارزیابی بالینی و مدیریت بر اساس یافته‌های بالینی دارد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر باید بگه هوش مصنوعی ام بعضی وقتا اشتباه میگه

میدونه ولی میخام بدونم با این علائم کسی بدونه خوش خیم باشه خدا شاهده دارم میمیرم 🥲😭

ماموگرافی برای غربالگری انجام شده و سابقه قبلی برای مقایسه موجود نیست.بافت سینه دو طرفه متقارن و همگ ...

چیز خاصی نیست 

دل نگران نباش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

🩺 خلاصه گزارش ماموگرافی

- هدف بررسی: غربالگری (screening) بوده، یعنی بررسی اولیه بدون وجود علائم خاص.

- عدم وجود سابقه قبلی: مقایسه با تصاویر گذشته ممکن نیست، بنابراین ارزیابی دقیق‌تر نیازمند بررسی‌های تکمیلی است.

- بافت سینه: همگن و متقارن در هر دو طرف، با طبقه‌بندی ACR نوع B (یعنی تراکم متوسط با قابلیت تشخیص مناسب ضایعات).

- یافته مشکوک: خوشه‌ای از میکروکلسیفیکاسیون‌ها (رسوبات ریز کلسیم) در ربع تحتانی خارجی سینه راست دیده شده.

- سینه چپ: طبیعی گزارش شده.

- توصیه: انجام سونوگرافی برای بررسی دقیق‌تر ناحیه مشکوک.

- رده BIRADS 4a: احتمال بدخیمی کم (حدود 2 تا 10 درصد)، اما نیازمند بررسی بیشتر، معمولاً با بیوپسی.

---

🔍 BIRADS 4a یعنی چه؟

رده‌بندی BIRADS (Breast Imaging Reporting and Data System) برای ارزیابی خطر بدخیمی ضایعات پستان استفاده می‌شود. در اینجا:

- 4a به معنای احتمال پایین بدخیمی است، اما کافی است که پزشک توصیه به بیوپسی کند تا ماهیت ضایعه مشخص شود.

- این مرحله معمولاً با سونوگرافی هدفمند و در صورت نیاز نمونه‌برداری (بیوپسی) ادامه می‌یابد.

---

✅ اقدام بعدی چیست؟

- مراجعه به پزشک متخصص پستان یا رادیولوژیست برای بررسی بالینی و تصمیم‌گیری درباره بیوپسی.

- انجام سونوگرافی برای ارزیابی دقیق‌تر ناحیه‌ای که میکروکلسیفیکاسیون دیده شده.

- در صورت نیاز، بیوپسی برای تعیین خوش‌خیم یا بدخیم بودن ضایعه.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

عشقم استرس نداشته باش نفس عمیق بکش عضله هاتو رها کن شاید یه چیزی باشه که با قرص زود خوب بشه

مرسی گلم ولی نمیتونم خالمو  1 ساله از دست دادم سابقه سرطان داریم تو خانواده  فکر داغونم کرده😭اشکام بند نمیاد