2777
2789

مامانم سونو انجام داده  دارم از استرس میمیرم  

دردی تو. سینش نداره ولی. ترجمشو دارم هوش مصنوعی   و گوگل  ترسوند منو 😔🥲میشه بیاید

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

ماموگرافی برای غربالگری انجام شده و سابقه قبلی برای مقایسه موجود نیست.

بافت سینه دو طرفه متقارن و همگن (ACR نوع B) است.

خوشه میکروکلسیفیکاسیون در ربع تحتانی خارجی سینه راست مشاهده شده و سینه چپ طبیعی به نظر می‌رسد؛ پیگیری و سونوگرافی توصیه شده است.

رده BIRADS 4a تعیین شده است که نیاز به ارزیابی بالینی و مدیریت بر اساس یافته‌های بالینی دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر باید بگه هوش مصنوعی ام بعضی وقتا اشتباه میگه

میدونه ولی میخام بدونم با این علائم کسی بدونه خوش خیم باشه خدا شاهده دارم میمیرم 🥲😭

ماموگرافی برای غربالگری انجام شده و سابقه قبلی برای مقایسه موجود نیست.بافت سینه دو طرفه متقارن و همگ ...

چیز خاصی نیست 

دل نگران نباش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

🩺 خلاصه گزارش ماموگرافی

- هدف بررسی: غربالگری (screening) بوده، یعنی بررسی اولیه بدون وجود علائم خاص.

- عدم وجود سابقه قبلی: مقایسه با تصاویر گذشته ممکن نیست، بنابراین ارزیابی دقیق‌تر نیازمند بررسی‌های تکمیلی است.

- بافت سینه: همگن و متقارن در هر دو طرف، با طبقه‌بندی ACR نوع B (یعنی تراکم متوسط با قابلیت تشخیص مناسب ضایعات).

- یافته مشکوک: خوشه‌ای از میکروکلسیفیکاسیون‌ها (رسوبات ریز کلسیم) در ربع تحتانی خارجی سینه راست دیده شده.

- سینه چپ: طبیعی گزارش شده.

- توصیه: انجام سونوگرافی برای بررسی دقیق‌تر ناحیه مشکوک.

- رده BIRADS 4a: احتمال بدخیمی کم (حدود 2 تا 10 درصد)، اما نیازمند بررسی بیشتر، معمولاً با بیوپسی.

---

🔍 BIRADS 4a یعنی چه؟

رده‌بندی BIRADS (Breast Imaging Reporting and Data System) برای ارزیابی خطر بدخیمی ضایعات پستان استفاده می‌شود. در اینجا:

- 4a به معنای احتمال پایین بدخیمی است، اما کافی است که پزشک توصیه به بیوپسی کند تا ماهیت ضایعه مشخص شود.

- این مرحله معمولاً با سونوگرافی هدفمند و در صورت نیاز نمونه‌برداری (بیوپسی) ادامه می‌یابد.

---

✅ اقدام بعدی چیست؟

- مراجعه به پزشک متخصص پستان یا رادیولوژیست برای بررسی بالینی و تصمیم‌گیری درباره بیوپسی.

- انجام سونوگرافی برای ارزیابی دقیق‌تر ناحیه‌ای که میکروکلسیفیکاسیون دیده شده.

- در صورت نیاز، بیوپسی برای تعیین خوش‌خیم یا بدخیم بودن ضایعه.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

عشقم استرس نداشته باش نفس عمیق بکش عضله هاتو رها کن شاید یه چیزی باشه که با قرص زود خوب بشه

مرسی گلم ولی نمیتونم خالمو  1 ساله از دست دادم سابقه سرطان داریم تو خانواده  فکر داغونم کرده😭اشکام بند نمیاد