2777
2789

دخترم ۲ سالشه الان خوابید از عصر چندتا دونه پسته خورده و یدونه هلو الانم یکم خیلی کم شیر خورد خوابید بنظرتون زوری بیدارش کنم شامش بدم یا ولش کنم بخوابه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

نکن خواهررررر نکنننن بزار بخابه

خواهرشوهر من کارش این بود بچه رو بیدار می‌کرد غذا بده نمی‌خورد که هیچ، ۲ ساعت دهنش باز گریه میکرد بچه

بد خوابم میشد

هروقت بیدار شد کیکی چیزی بده

لایک نکن لطفا😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوابش سنگینه و می‌فهمید که اذیت و بدخواب میشه نه بیدارش نکنید 🥲

ولی براش غذا بذارید کنار که اگه یه وقت بیدار شد بهش بدید 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

اگه خوابش سنگینه و می‌فهمید که اذیت و بدخواب میشه نه بیدارش نکنید 🥲ولی براش غذا بذارید کنار که اگه ...

اره بیدارش کنم دو ساعت خوابش عقب میوفته ولی دلمم نمیاد بدون شام خوابیده هرچند یه ذره هم بیشتر نمیخوره ها شام ولی همونم برای ارامش دلمه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ولش کن بزار بخوابه بیدارش نکن اذیت میشه شب

گشنه نباشه اخه تا صبح خودم از فکرش خوابم نمیبره

بزار بخوابه هروقت بیدار شد بهش غذا بده متعجبم از مادرایی ک بچه بیدار میکنن برا غذا شما رو بیدار کنن ...

نه دقیقن میدونم بیدارشم کنم گیج‌ خوابه یه ذره خیلی کم شاید بتونم بزارم دهنش ولی تا صبح هم بیدار نمیشه فقط برای شیر گریه میکنه نهایت تا صبح بیشتر شیرش میدم