2777
2789

غلظت خون شدید دارم۲۴ ساعته یا خوابم یا خواب‌آلوده 😫😫😫😫😫

دیگ زدم به سیم آخر🤬🤬🤬🤬

میخوام برم اهدا خون☠️☠️☠️.... خون برااااااه بندازم 😈😈😈😈

کلا پنج بار شاید حجامت کرده باشم

اخرین بار یک سال پیش حجامت کردم

کلا ازم خون نمیگیرن دیگه؟؟؟

تو نت نوشته نباید حجامت کرده باشی

دیگ تحمل ندا😡😡😡😡

بعدم اینکه خونم غلیظه بدرد اونا نمیخوره برا خودم دارم میرم ولی بگم حجامت کردم میترسم خون نگیرن ازم😬😬😬

چجوریه؟

بعدش ضعف نکردین؟

چی خوردین خونتون جبران بشه؟؟

راهنمایی کنین🤐🤐🤐🫡🫡🫡🫡

ببین میری اونجا ازت تست می‌گیرن یه سری سوالم می‌پرسن که خب اگر تو یک سال اخیر حجامت نکرده باشی تتو نداشته باشی و اینا مورد نداره ولی خب باز تاریخ دقیقشو بگو شاید یه وقت برای سلامتی خودت خطر داشته باشه دیگه رفتی تاریخ دقیق اینکه کی حجامت کردی و اگه شیدینگ لبی تاتو ابرویی چیزی زدی بهشون بگو اگر موردی نباشه اوکی ازت می‌گیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غلظت خون دارید، ازتون خون می گیرند؛ ولی برای اهدا و تزریق به بیمار نباید استفاده بشه. باید حتما اطلاع بدین که غلظت خون دارید، چون بعضی انواع غلظت خون به خاطر بیماریهایی در مغز استخوان هست و تزریق این خون به افراد دیگه می تونه براشون مشکل درست کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دوستم سالی ی بار میرفت واس ثوابشحجامتم میرفتندیدم بگه نمیشهشاید بینشون فاصله باشه اوکی باشهبر چ اساس ...

واریس 

۲۴ ساعته یا خوابم یا چرت میزنم انگار یه روزه نخوابیدم

دارم روانی میشم

اصلا دست خودم نیست انگار بی هوشی بهم زدن

واریس ۲۴ ساعته یا خوابم یا چرت میزنم انگار یه روزه نخوابیدمدارم روانی میشماصلا دست خودم نیست انگار ب ...

فک کردم از آزمایش خون فهمیدی

واریس علتش غلظت خون نیست

اون خواب آلودگی ام هزارتا عامل روش موثره

اصن شاید کمخونی داری🤣

اگه غلظت خون دارید، ازتون خون می گیرند؛ ولی برای اهدا و تزریق به بیمار نباید استفاده بشه. باید حتما ...

اره میخواستم بعد اینکه خون دادم  دادم بهشون بگم ک کار از کار گذشته😁😁😁

آخرش بگم ایرادی داره؟

از کجا میدونید ازم خون میگیرن وقتی بدردشون نمیخوره؟؟

اونوقت ازم احتمالا هزینهبگیرن برا وسایلشون...چقدمیشه؟

اره میخواستم بعد اینکه خون دادم دادم بهشون بگم ک کار از کار گذشته😁😁😁آخرش بگم ایرادی داره؟از کجا ...

شنا نباید بخش مربوط به اهدا خون برید. یک قسمتی از انتقال خون هست که مخصوص افرادی هست که غلظت خون دارند، و به منظور درمان خون می گیرند و خون استفاده نمیشه. اینکه هزینه داره یا نه اطلاع ندارم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
فک کردم از آزمایش خون فهمیدیواریس علتش غلظت خون نیستاون خواب آلودگی ام هزارتا عامل روش موثرهاصن شاید ...

چرا هست

دست و پام زیاد خواب میره

خستگی و کوفتگی

خواب زیااااد

آزمایش خون نگفتن کم خونی

ولی کم خونی دارم به اضافه ی غلظت خون

یعنی خونم کمه ولی همون خون کم غلیظه ...فهمیدی چی شد؟؟

اینجوریه دیگ رد دادم

شنا نباید بخش مربوط به اهدا خون برید. یک قسمتی از انتقال خون هست که مخصوص افرادی هست که غلظت خون دار ...

عه ممنون ک گفتین پس از اول باید بگم بهشون

مقدار خونی از من میگیرن فرق داره با اهدایی ها؟

غلظت خون ینی هماتوکریت خون زیاد باشه

ینی نسبت گلبول قرمز ب پلاسما زیاد باشه

حالااون پلاسما هر چقدر ک باشه

شما غلظت خون نداری

چکاپ کامل بکن

تیروئیدت کم کار نشده باشه

زینک مس فریتین ویتامین دی 

شاید مشکل دیگ ای داری اصن