2777
2789
عنوان

خانمایی ک اهدای خون رفتین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونن خونو استفاده کننواس خودت میگنپلاکت زیر ۵۰ هزار خطرناکه چون اگ جاییشون خوریزی کنه بند نمیاد بع ...

فک نمیکنم خیلی کم باشه چون اگ بود ک بهم میگفتن حتما پیگیری کن

ولی الانم جایی زخم بشه معمولی خونریزی داره خونش بند میاد خداروشکر

پلاکت  تا چند وقت بعد اهدا خون جبران میشه حدودا؟

ببین این روش بهش میگن "فلبوتومی درمانی" یا فصد، معمولا حجم کمتری از خون را خارج می کنند و تفاوت دیگه ...

از پزشک اونجا بپرسم منظورتونه؟

بعد اگه خون کم بگیرن اندازه حجامت مثلا ک فایده نداره

چون حجامت نوشتن چون کم ازمون خون میگیرن اون اثر غلظت خونو نداره

اگ بخوان اونقد کم بگیرن ک برم حجامت دردسرش کمتره ک

فک نمیکنم خیلی کم باشه چون اگ بود ک بهم میگفتن حتما پیگیری کنولی الانم جایی زخم بشه معمولی خونریزی د ...

خب پس جای نگرانی نیست

والا نمیدونم دقیق

خیالت تخت فقط تنها نرو 

آیا میدانستین آب زیاد باعث کاهش سدیم بدن میشود؟🤣 آب ک میخوری مثلا تو ی پارچ اندازه سر قاشقی نمک بری ...

خب سدیم کم بشه به نفع منه که با این همه غذای شوری ک میخورم همش نگران سنگ کلیه و ...اینام

حتما سیر برو آب میوه ام ببرتنهام نرو ب نظرم همون قسمتی بروک این دوستمون گفتن ک برات سرم بزن بعدش غش ...

الان به مامانم بیا باهم بریم گفتم گفت نرو حالت بد میشه من نمیام با چیزای دیگه خوبش کن برات خطرناکه

از پزشک اونجا بپرسم منظورتونه؟بعد اگه خون کم بگیرن اندازه حجامت مثلا ک فایده ندارهچون حجامت نوشتن چو ...

نه، پزشکی که براتون تشخیص غلظت خون گذاشته و از کمبود پلاکتتون اطلاع داره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم