2777
2789
عنوان

دیشب به خداگفتم ازت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 38 پست
به نظر من نه دعا برای خدا مهمه نه نفرین اصلا اهمیت نمیده من به شخصه هیچگونه عکس العملی ازش ندیدم حال ...

امام علی علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل می کند که حضرت بر بالای منبر فرمودند:

«قسم به خدایی که خدایی جز او نیست؛ به مؤمنی هرگز خیر دنیا و آخرت داده نمی شود مگر به حسن ظن به خدا و امیدوار بودن به او و حسن خلقش و خودداری او از غیبت مؤمنین.

و قسم به خدایی که خدایی جز او نیست؛ خداوند مؤمنی را بعد از توبه و استغفار عذاب نمی کند مگر به خاطر سوء ظن به خدا و یاس از خداوند و بدخلقی او و غیبت مؤمنین.

و قسم به خدایی که خدایی جز او نیست گمان بنده مؤمنی به خداوند نیکو نمی شود مگر اینکه خداوند طبق گمان بنده مؤمنش با او رفتار می کند. زیرا خدا کریم است و حیا می کند از اینکه بنده مؤمنی به او حسن ظن داشته باشد و به خلاف ظن او و امید او عمل کند، پس به خدا حسن ظن داشته باشید و به او توجه کنید»

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

امام علی علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل می کند که حضرت بر بالای منبر فرمودند:«قسم ب ...

من چطورمیتونم ب خداحسن نیک داشته باشم همش حس میکنم ازم ناراحته

ته دلم میدونم بخشنده ومهربونه ولی همش احساس گناه میکنم فک میکنم بخاطراشتباهاتم ازم ناراحته

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چطورمیتونم ب خداحسن نیک داشته باشم همش حس میکنم ازم ناراحتهته دلم میدونم بخشنده ومهربونه ولی همش ...

لطفاً امکانش هست سر نمازت واسه منم دعا کنی که منم برگردم؟

قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان ضعیف شده 

ممنون میشم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

لطفاً امکانش هست سر نمازت واسه منم دعا کنی که منم برگردم؟قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان ضعیف شده مم ...

باشه حتماا

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
من چطورمیتونم ب خداحسن نیک داشته باشم همش حس میکنم ازم ناراحتهته دلم میدونم بخشنده ومهربونه ولی همش ...

صفاتشو بخون ، مخصوصا ارحم الراحمین بودنش رو 

مثلا 

فرعون وقتی داشت غرق میشد موسی رو سه بار صدا زد و موسی جوابش نداد 

خدا به موسی فرمود چرا جواب فرعون رو ندادی ؟ اگر من را صدا میکرد لبیک میگفتم 

فرعونی که ظالم بود و ادعای خدایی میکرد رو خدا میگه لبیک میگفتم 

این نمونه ها رو بخون تا دلت به این که خدا تو رو میبخشه گرم تر بشه 

یه ماجرای دیگه : 

پسری بر اثر معصیت و گناهی که کرده بوده بسیار گریه میکرده و مدام میگفته خدا منو نمیبخشه 

رسول خدا بهش میگه چرا فکر میکنی خدا نمیبخشه خداوند گناهانت رو میبخشه هر چقدر که بزرگ باشه مگر گناه تو چی بوده ؟ 

اون پسر میگه من وقتی زنی میمرده و خاکش میکردن اون رو از قبر  بیرون میوردم و بهش تجاوز میکردم و اونو همینطور عریان رها میکردم  آخرین باری که این کار رو کردم یه صدایی از آن زن شنیدم ( که الان من اون جمله رو یادم نیست )  بعد پیامبر ناراحت میشه و میگه تو بدترین گناهو کردی و اصلا نا امیدش میکنه 

پسر 40 روز به دعا و گریه و زاریو توبه تو یک کوهی مشغول بوده 

خدا به پیامبر وحی میرسونه چرا بنده ی منو ناامید کردی ؟ اون الان فلان جاست ، برو بهش بگچ خدا بخشیدت 

وقتی پیامبر این خبر رو به پسر داد ، پسر خواست که خدا عمرش رو پایان بده تا دیگه مرتکب گناهی نشه و خدا هم دعاشو مستجاب میکنه . 

روایتی دیگه : 

فردی بوده که از اینکه تعداد بالایی فرد سید کشته بوده از رحمت خدا ناامید بوده    و ابن خبر به یکی از اماما میرسه و امام میگه این ناامیدی بدتر از گناه قتل هاییه که انجام داده 

از این دست روایات زیاده من چیزایی که پراکنده یادم بود رو بهت گفتم امیدوارم همین ها برای اینکه بدونی خدا چقدر مشتاق بنده هاشه و چقدر ارحم الراحمینه برات کافسی بوده باشه 💗

و اینو فراموش نکن ، شک و ناامیدی به خدا فقط از سمت ابلیسه 

پس هروفت امثال این افکار به ذهنت اومد 

ذکر   لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم رو بگو 🌹🌹🌹

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

صفاتشو بخون ، مخصوصا ارحم الراحمین بودنش رو مثلا فرعون وقتی داشت غرق میشد موسی رو سه بار صدا زد و مو ...

عزیزم باخوندن اینا اشک اومدتوچشام و خیلی تاثیرگذاربود ممنونم خداخیرت بده وقت گذاشتی و ایناروبهم گفتی