2777
2789
البته خیلیام از ازدواج می‌ترسنا توی رابطه دوستی درحد شوهر هستن ولی بدون رسمیت

عشق ، به ازدواج کردن و نکردن ربطی نداره ،خیلی ها عاشق شدند ولی بهم ترسیدند ولی اینکه پسر عاشق نیست رو قبول ندارم پسرا وقتی عاشق بشند هیچ کس رو جز اون یه نفر تو دنیا نمی بینند .

خب پس اینم ک خودت میگی شاید طرف ادا درمیاره ببین حست چی میگخ

شرایط اقتصادیش اوکی نیست 

کلی از هدفاش هنوز موندن

اما نمیزاره منم برم 

این صبره منو میترسونه

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد آینده و ازدواج و تشکیل خانواده حرف میزنه. دغدغه هاش اینان.

حتی اگه شرایط اقتصادیش اوکی نباشه ؟؟ 

همیشه بهم میگه دلم میخواد تا یه حدی باشم بعد 

عشق ، به ازدواج کردن و نکردن ربطی نداره ،خیلی ها عاشق شدند ولی بهم ترسیدند ولی اینکه پسر عاشق نیست ر ...

دقیقا 💔💔💔 متاسفانه من از روز اول خیلی ترسوندمش و همیشه حرف ازدواج رو زدم الان گاهی حس میکنم به عقلم شک داره که عجله و چیه

دقیقا 💔💔💔 متاسفانه من از روز اول خیلی ترسوندمش و همیشه حرف ازدواج رو زدم الان گاهی حس میکنم به عق ...

اینکه حرف ازدواج رو زدی عالیه ولی اصرار زیاد هم باعث فراری شدنش میشه بزار به وقتش خودش جلو بیاد

چند وقته باهمید

سه سال و نیم 

۱ سال دنبالم بود دو سال قهر و آشتی بودیم فقط من میرفتم چون خاستگار واسم میومد صبر کردن منو میترسوند 

۶ ماه آخر هم بیخیال و ترسو شدم شبیه یکی که منتظره ببینه خواست خدا چیه 

من اگه مشکل اقتصادی داشته باشم اصلا وارد رابطه نمیشم. چون کلی استرس بهم وارد میشه.

آخه خیلی از دخترام توقع آنچنانی ندارن 

اصلا کلا خرج کردن پسرا در خیلی از موارد واسشون توهینه 

بهت اهمیت میده قربون صدقت میرهپول خرجت میکنه دنبال پیشرفتته

همه اینطوری نیستن الان ی ادمی ک ذاتا خشکه محبتسو ب زبون نمیاره تو رفتارشم مشخص نیس یا شاید طرف خسیس باشه ببین هیچ معیار حتمی برای اینکه بگی یکی میخادت یا نه نیس

خب چرا وقتو احساستو می‌زاری پای کسی که شرایط نگاره و نمیدونی تهش چی میشه

بهم اهمیت میده شرایط اقتصادیش فقط اوکی نیست وگرنه واسم خوبه از هر لحاظی درکم می‌کنه بهم گوش میده اهمیت میده کم نمیزاره نمیزاره ناراحتیم ادامه دار باشه 

اینا دلیل نیست؟

اینکه حرف ازدواج رو زدی عالیه ولی اصرار زیاد هم باعث فراری شدنش میشه بزار به وقتش خودش جلو بیاد

من واقعا هر لحظه میگم

خودم اعتراف میکنم 

فقط کافیه بگه می‌خوام فلان کار رو کنم ماشین بخرم کارمو پیشرفت بدم یا هرچی من فوری میگم پول داری چرا نمیای