2777
2789

روغن بچه فیروزه عالیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثمین خوبهههه  درصد بالا بگیر چربی شو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چه کرمی خوبه؟

چون پوست بچه‌ها نفوذپذیرتر و حساستر از بزرگسالانه زودتر اوره و اوسرین جذب میکنه

اوره (Urea) یک مرطوب‌کننده قوی هست که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنه، اما غلظت‌های بالای اون می‌تونه برای پوست حساس کودک تحریک‌کننده باشه و باعث سوزش یا قرمزی بشه.

اوسرین (Eucerin) هم یک پایه کرم هست که معمولاً برای پوست‌های خشک و حساس استفاده می‌شه و در بیشتر موارد مشکلی ایجاد نمی‌کنه، اما باز هم ترکیب اون با اوره در مورد کودکان باید با دقت بررسی بشه.

ممنون عزیزم

ببین اینو توو خود نی نی سایت نوشته بود برات کپی کردم

کرم مرطوب کننده گیاهی بیبی فرست به طور تخصصی برای کودکان با پوست بسیار خشک، دارای اگزما، تحریک شده و دارای خارش فرموله شده است و با انتقال روغن‌های گیاهی مانند روغن نارگیل، بادام و شی باتر به سلول‌های آسیب دیده پوست، نرمی و لطافت را به آن باز میگرداند.

به کمک ترکیبات پروبیوتیک موجود در این محصول، سد دفاعی پوست کودک در برابر خشکی ناشی از آب و هوا تقویت یافته و مقاومت آن در برابر عوامل بیماری‌زا افزایش میابد. این مرطوب کننده فاقد پارابن، رنگ و گلوتن بوده و با پوست حساس کودکان و حتی بزرگسالان سازگار است.