2777
2789
عنوان

انتقالی آموزش پرورش

61 بازدید | 8 پست

سلام میشه یه نفر که اطلاعاتش تو حوزه آموزش پرورش و انتقالی خوبه یا در جریان هست بیاد

یه سئوال دارم🥲🥲

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بله

سلام من انتقالیم تأیید نهایی شده و اینکه اداره استانمون هم کارام انجام شده موافقت کردند باهام منتهی اداره محل خدمتم که هستم باهام همکاری نمیکنه میگه درصورتی تسویه میکنیم که نیرو جایگزین داده بشه اداره هم کل هست میگه که مشکلی نیست الان موندم چه کنم سازماندهیم هم هنوز نکردم 

بنظرتون ممکنه بدون جایگزین هم راضی بشند ؟

چون خیلی سخت گیرند🥲 تو سامانه هم تأیید شده ولی زده نیاز جایگزین 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من انتقالیم تأیید نهایی شده و اینکه اداره استانمون هم کارام انجام شده موافقت کردند باهام منتهی ...

پس چ جور موافقت کردند  اول باید منطقه موافقت کنه بعد استان 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پس چ جور موافقت کردند اول باید منطقه موافقت کنه بعد استان

خب سامانه تأیید زده سبز شده منتهی نوشته نیاز جایگزین دارد اداره کل هم رفتم گفتند حالا که تایید شده حق مخالفت ندارند موندم چه کنم 

پس چ جور موافقت کردند اول باید منطقه موافقت کنه بعد استان

محل زندگیم هم نیرو میخواد 

خب سامانه تأیید زده سبز شده منتهی نوشته نیاز جایگزین دارد اداره کل هم رفتم گفتند حالا که تایید شده ح ...

وقتی اداره کل موافق نمی تونن مخالفت کنن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

سلام گلم

ببخشید من راجب ضمن خدمت سوال دارم

جواب های ضمن خدمت رو از کجا باید پیدا کنم؟

ینی باید بشینم کل فیلم های ما مدیو رو نگاه کنم؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
سلام گلمببخشید من راجب ضمن خدمت سوال دارمجواب های ضمن خدمت رو از کجا باید پیدا کنم؟ینی باید بشینم کل ...

سلام وقت بخیر 

ضمن خدمت باید از ماژول مای مدیو چک کنید.

دوره میذارند هر ماه ثبت نام می کنید بعد محتواش نگاه می کنید بعدم آزمون