2777
2789
عنوان

شوهرم بازم گفت نه

513 بازدید | 26 پست

کلا بچه دوست نداره روز خواستگاری هم گفت بچه دار نشیم ، من گفتم یه حس دو طرفس جفتمون هر وقت خواستیم بچه دار میشم 

بیار گفت از پرورشگاه بیاریم که هر وقت اذیتت کرد نشکنی تو حساسی نمیتونی بشینی بی ادبی و ... بچه رو ببینی 

اینم بگم من و شوهرم واقعا زندگی خوبی داریم خیلی خوب یکم با مادرش مشکل دارم که اونم پیش میاد 

حالا امشب یه بچه ۳ ساله که پدر و مادرش فوت شدن رو اتفاقی بهم معرفی کردن ، ولی باز شوهرم میگه نه ، چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر خودت که از اول هم طی کردید بچه دار نشید ، یه بچه ی دیگه رو فعلا وارد زندگی خودتون نکنید ، بچه گناه داره بیارید بعد دو ماه نگه داشتن آقا بگه غلط کردم نمیخوام ببر پس بده ، آقا از اول گفته دیگه دلش بچه نمیخواد حالا به هر دلیلی 

به خاطر خودت که از اول هم طی کردید بچه دار نشید ، یه بچه ی دیگه رو فعلا وارد زندگی خودتون نکنید ، بچ ...

میگه ولی خیلی مسولیت پذیره ، همین الآنم خرج خیلی از بچه ها رو میده ، فقط باید ببینی چه امکاناتی چه صحبتی ولی میگه این که بعد اینهمه زحمت بچه اونی که می‌خوام نشه برام سخته پس بچه دار نمیشم

دوستم رفته شیرخوارگاه بچه بگیره اون بچه رو دیده

بنظرم باهاش صحبت کن بچه خودتون رو بیارید اگه بچه از پرورشگاه بگیرید و بهتون وابسته بشه بعد شوهرت بگه نمیخوامش اون بچه خیلی آسیب میبینه.

بنظرم باهاش صحبت کن بچه خودتون رو بیارید اگه بچه از پرورشگاه بگیرید و بهتون وابسته بشه بعد شوهرت بگه ...

شوهر من خیلی با وجدانه آدمی نیست که بعد بزنه زیر تعهدش می‌دونم ، فقط یه ترس بدی داره دیگه