2777
2789
عنوان

چرا همیشه زن دوم سوگلی میشه چیکار میکنن مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7196 بازدید | 216 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدم تغییر کنه نسبت ب اونی ک قدیمی تره و دلشو حسابی زده تغییر نمیکنه😅

این دل زدنه مثلا تویه رابطه شاید باشه توی بقیه چیزا که نیست. توی بقیه چیزا باید بیشتر سمت زن اولشون باشن . اما کلا میرن سمت زن دومشون

این دل زدنه مثلا تویه رابطه شاید باشه توی بقیه چیزا که نیست. توی بقیه چیزا باید بیشتر سمت زن اولشون ...

خیلی رک بهت بگم اگ طرف با زن اولش طرفی داشت اصلا سمت دومی نمیرفت:)

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
چرا واقعا

چراشو گفتم بالا چون حس ب دست اوردن میخان چون زنونگی زن خودشونو نمیبینن چون وقتی طرفو بدست اوردن دیگ واسشون جذابیتی نداره مهمتراز همه شل مغزی و هولی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

فقط مردها اینجوری نیستن. زن ها هم همینن. این زن هایی که برای دومین یا سومین بار ازدواج کردن ببینی، همشون عاشق شوهر جدید هستن. ذات آدمیزاد همین، مگه اینکه یه نفر چقدرررر به آدم قبلی زندگیش دلبستگی عمیق داشته.

چراشو گفتم بالا چون حس ب دست اوردن میخان چون زنونگی زن خودشونو نمیبینن چون وقتی طرفو بدست اوردن دیگ ...

عزیزم‌کسی‌که با زن دومش ازدواج کرده یعنی دیگه به دیتش اورده و اون هم زنش شده . چرا زنونگیه اونو‌میبینه؟

عزیزم‌کسی‌که با زن دومش ازدواج کرده یعنی دیگه به دیتش اورده و اون هم زنش شده . چرا زنونگیه اونو‌میبی ...

معمولا کساییک میشن زن دوم منظورم سربار زندگی کس دیگ نه اینک برای باردوم ازدواج کردن 

این ادمای خونه خراب کن ذات ندارن از نظرمن و اینک کارخودشونو ازلحاظ عشوه و چرب زبونی بلدن 

کسیک ب همجنس خودش رحم نکنه ب بقیه رحم میکنه؟متاسفانه مردا همیشه دوست دارن تنوع و تازگی  داشته باشی براشون ولی ذره ای دوست ندارن از لحاظ خرج کردن اذیت بشن و... درکل نمیدونم واقعا چی توی سر این نخودمغزا میگذره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه