2777
2789
عنوان

چرا همیشه زن دوم سوگلی میشه چیکار میکنن مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7191 بازدید | 216 پست
برا مردها بله لباس نو بهتره...البته نه همه مردی‌‌‌..بعضیا فقط نر هستن

حتی اگه چهل تا زن بگیرن اصطلاح لباس زشته

داری به جنس خودت توهین می‌کنی

بهتر بگی مردها هوس بازن مردها شهوت دارن به یکی راضی نیستن

شما شاید لباس باشی من اگه همسرم سرم هوو بیاره باز به خودم نمیگم لباس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم دیدم هیچ‌وقت واسه اولی پول نداشته مسافرت نرفته جلو خانواده ازش دفاع نکرده اما الان برعکس ش ...

خب دیگه درس عبرت گرفته ، دیده اگه به روش قبل پیش بره این یکی هم طلاق میگیره و هرروز جنگه .....ی کمی قبل جداشدن ب رفتار خانوادش فکر کرده و دیده واقعا مقصر بودن خیلی جاها ، برای همین الگوبرداری کرده

نه دو نفر رو دیدم که زن دوم دارن و زن اول هنوز هم هستا طلاق نگرفته

طلاق هم نگیره حاضرنیستن ااشتباه قبلی را تکرار کنن ک به اون درجه از نفرت و خشم برسن ...این قانون مغزه درس عبرت میگیره دیگه ....

چون زن دوم اکثرا کوچک تر ازشون بیشتر به خودش میرسه تا اون زن اولبه فکر پس انداز نیست چون زن اول جمع ...

اره اکثرا جوون تره. خب توی رابطه با اون بهتر شاید باشه اما توی زندگی که زن اول این همه به پاشون مونده. هنوزم با اینکه زن گرفته به پاش مونده باید بیشتر مورد توجه باشه

دقیقا منم دیدم هیچ‌وقت واسه اولی پول نداشته مسافرت نرفته جلو خانواده ازش دفاع نکرده اما الان برعکس ش ...

همینه کاملا.فکر کنم شما مواردی که خانم اول کدا شده رو‌گفتید. اما کسی که هم زن اول و هم زن دومو داره در یک زمان خیلی این موضوع مشخص تره