یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
در رابطه با مردایی ک هنوز زن دوم ندارن و دلشون میخاد کلن اکثر اقایون بعد ازدواج فکر میکنن مرغ همسایه غازه و در نظرشون هر زنی میتونه بهتر مال خودشون باشه (چون هنوز تجربش نکردن) اکثریت نه همگی
چون مردا ی مشت هول بی مغزن ک همیشه حس رقابت و برنده شدن دارن و معمولا زن خودشون رو نمیبینن ولی عشوه بقیه رو میبینن همیشه همینه زنی ک میخان رو بدست میارن ازادیشو میگیرن و برده ی بچه و زندگی میکنن و.بعد این خانوم میشه اق و پیف چون زاییده و فلانه و ترک داره پوستش و بخیه و خیلی چاقه و یا لاغره و...
. بعد خودشون تر میزنن توی همچی و خیانت میکنن
حیف ما🫠
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون ادمها فکر میکنن تنوع داشته باشه بد نیست ...بعدم مردها ازدواج اول هیچ سیاستی و چیزی بلد نیستن و تو ازدواج دوم اعتماد ب نفسشون بیشتره هم اموالشون بیشتره هم بزرگ و عاقلتر شدن ....البته اینم بگم فقط مختص مردها نیست خیلی ازخانمها هم فکرمیکن طلاق بگیرن و درازدواج دوم خوشبخت تر میشن ....
چون دومی رو خودشون انتخاب میکنن و معمولا وقتی میرن سراغش ک خودشون پولدارشدن ویا زنه پولداره اما اولیه ممکنه ب روش سنتی باشه یا دوستش ندارن یا بخاطر سختی های اوایل زندگی خب یوقتاباهم دعوامیکنن واز چشم هم میفتن
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید