2777
2789

چرا واقعا انقدر زن دوم به دهن مردا مزه میده؟ زن اول هر کاریم بکنه باز اون زن دوم که سوگلی میشه. 

نه فقط بابام هر کسی دیگه رو دیدم با شنیدم همین شکلی بوده. 

حتی مردایی که زن دومم ندارن به نظرشون زن دوم خیلی چیز خاصیه و دلشون مبخواد داشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که وارد زندگی زن دیگه میشه قطعا کار بلده 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

در رابطه با مردایی ک هنوز زن دوم ندارن و دلشون میخاد کلن اکثر اقایون بعد ازدواج فکر میکنن مرغ همسایه غازه و در نظرشون هر زنی میتونه بهتر مال خودشون باشه (چون هنوز تجربش نکردن) اکثریت نه همگی

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

چون مردا ی مشت هول بی مغزن ک همیشه حس رقابت و برنده شدن دارن و معمولا زن خودشون رو نمیبینن ولی عشوه بقیه رو میبینن همیشه همینه زنی ک میخان رو بدست میارن ازادیشو میگیرن و برده ی بچه و زندگی میکنن و.بعد این خانوم میشه اق و پیف چون زاییده و فلانه و ترک داره پوستش و بخیه و خیلی چاقه و یا لاغره و... 

. بعد خودشون تر میزنن توی همچی و خیانت میکنن 

حیف ما🫠

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

چون ادمها فکر میکنن تنوع داشته باشه بد نیست ...بعدم مردها ازدواج اول هیچ سیاستی و چیزی بلد نیستن و تو ازدواج دوم اعتماد ب نفسشون بیشتره هم اموالشون بیشتره هم بزرگ و عاقلتر شدن ....البته اینم بگم فقط مختص مردها نیست خیلی ازخانمها هم فکرمیکن طلاق بگیرن و درازدواج دوم خوشبخت تر میشن ....

چون دومی رو خودشون انتخاب میکنن و معمولا وقتی میرن سراغش ک خودشون پولدارشدن ویا زنه پولداره اما اولیه ممکنه ب روش سنتی باشه یا دوستش ندارن یا بخاطر سختی های اوایل زندگی خب یوقتاباهم دعوامیکنن واز چشم هم میفتن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید