2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بریم مسافرت حالا نمیاد

120 بازدید | 10 پست

سلام، شوهرم هفته پیش با فامیل های من هماهنگ کرده. اونام قرار گذاشتن برا این هفته، بعد دیروز گفت بگو فردا بریم، تا من هماهنگ کردم حالا میگه، میدونی چیه؟ یکم پولم کمه /میدونی چیه؟ لاستیک های عقب ماشین خ ب نیس! هی بهانه میاره. چیکارکنم؟ درحالی که هم پول داره هم لاستیک‌های ماشین خوبه، فکرکنم میخاد ناز کنه و من هی التماس کنم که بیا ببر.... 

منم گفتم نمیخواستی بری چرا قرار گذاشتی و قطع کردم حالا چیکارکنم 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

شوهرمن با خانوادش قرار سفر چیده بعد اخلاقش گوه دنبال بهانه ست ک من نرم تایه چی میگم میگه نیا ،اگه نیای بهتره،میخوام نیای و فلان

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی مسخره بازیه مگه هماهنگ کنید بعد خودت بزنی زیرش!؟

حالا وسایل جمع کردم گذاشتم دم در، که اومد دیگه زیادی بهانه نیاره ولی نمیدونم چی میشه

شوهرمن با خانوادش قرار سفر چیده بعد اخلاقش گوه دنبال بهانه ست ک من نرم تایه چی میگم میگه نیا ،اگه نی ...

شوهره منم چون یبار استوری گذاشتم خواهرش سریع زنگ زد که مامان حالش بده زود بیا.... 

الان میگه اگه برم استوری میزاری اسیرمون میکنی مثلا میخاد خانوادش نفهمن ک با فامیل های من رفته 

شوهره منم چون یبار استوری گذاشتم خواهرش سریع زنگ زد که مامان حالش بده زود بیا.... الان میگه اگه برم ...

خب استوری نزار 

شاید برا همین چیزا نگرانه و از سمت خانواده اش تحت فشاره 

هایدشون کن نبینن

خب استوری نزار شاید برا همین چیزا نگرانه و از سمت خانواده اش تحت فشاره هایدشون کن نبینن

منم همون دیشب گفتم که نمیزارم اصلا، اما باز نمیدونم چرا بهانه آورده، نیاد واقعا آبرومون میره، چون که 3نفر هم از فامیلامون قراره با ماشین ما برن، ما نریم اونام می مونن 

حالا ک وسایل را جمع کردی شب ک اومد بپر بغلش وبگو نمیشه ک من ی کلی سناریو توی مغزم چیدم عشقم ،برای امشبمون هم برنامه ها دارم ....کلا بازبون نرم خامش کن ...بگو استوری هم نمیذارم ، خرج اضافه هم نمیکنم ...نترس پولمون هم کم نیست

شوهره منم چون یبار استوری گذاشتم خواهرش سریع زنگ زد که مامان حالش بده زود بیا.... الان میگه اگه برم ...

خب استوری نزار باورکن خودت راحت تری حس حسادتشون رو تقویت میکنی کلا جوری زندگی کن ک نفهمن چیکار میکنی و کجامیری و باکیا میرید و... فکرشو بکن من رفتم بازار شهرمون پیش ی مجسمه عکس پسرم گرفتم گذاشتم پروفایلم  پدرشوهرم دیدو نشون زنش داد ب همین سوی چراغ فرداش زنگ زد ب شوهرم ک مادرتو باید ببری بازار و شوهرم بردش 5ملیون خرید کرد واسش تو این بیکاری و بی پولی☹️بقدری حسودن ک حد نداره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید