2777
2789
عنوان

باورم ننیشه اینارو میگین خواستگار

224 بازدید | 35 پست

چند باری اینجا تاپیک دیدم میگن واسطه اومد رفتیم بیرون آشنا بشیم با پسره

یا میگن خواستگار آوند خونه در حالی ک نه اونا پسره رو دیدن نه پسره اونا رو

اونوقت من خواستگاری ک بیاد زنگ بزنه خونمون اصلا حسابش نمیکنم

اینایی هم ک با واسطن عصبی میشم از این مدل خواستگاریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیگم

عزیزم بالا بری پایین بیای اینام جزو خواستگارن 

منم متنفرم از این سبک خواستگاری کردن ولی اینم یه مدلشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خوب عزیزم خیلی از دختر خانما زیاد اهل بیرون رفتن یا سرکار رفتن نیستن بلاخره باید یه جوری با یه نفر آ ...

من خودمم تو اجتماع نیستم ولی از این مدلا خوشم نمیاد اسمشو نمیزارم خواستگار کسیم میپرسه میگم خواستگار ۵ تا داشتم بقیه رو حساب نمیکنم اونایی ک زنگ میزنن به خونه یا واسطه ها

خواستگار کسیه ک تورو دیده پسندیده و بعد میان همراه خانواده و پسره خودش انتخاب کرده

به نظر من اینطور ازدواجا مستحکم تر ه عشق و علاقه ایی هم که به وجود میاد عمیق تره صرفا نمیگم فقط این ...

احساس میکنم آدم تحقیر میشه که پسریو که ندیده اصلا مارو و ما اونو ندیدم واسطه معرفی کنه بعد با مادرامون بریم بیرون همو ببینیم یا از اونایی ک میگن عکس نشون میدن

عزیزم بالا بری پایین بیای اینام جزو خواستگارن منم متنفرم از این سبک خواستگاری کردن ولی اینم یه مدلشه

پس به اینجور پیشنهادا هم میگن خواستگاری؟

اگه بعدن تحقیرت کردن چی

منمممماصن اسم اینا خواستگار نیس معرفیه براشم فرق نمیکنه زنگ واحد شمارو بزنه یا واحد کناریتون که دختر ...

پس میشه معرفی خواستگاری نمیشه

ما یکی از فامیلای دورمون زنگ زده بود به مامانم که بیاین بیرون آشنا بشن این دو نفر با هم من اصلا پسره رو نمیشناختم اونم منو ندیده بود اصن