2777
2789
عنوان

باورم ننیشه اینارو میگین خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست
پس به اینجور پیشنهادا هم میگن خواستگاری؟اگه بعدن تحقیرت کردن چی

من اصلا این مدلی رو راه ندادم و نمیدم 

ولی میگم به هر حال به اینام میگن خواستگار، خواستگارها خوب و بد دارن اینا هم جزو بدهاشونن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوستی مگه خوبه عزیزم؟تو دوستی هم پسرا دخترا رو بازی میدن اکثرا  و وقتی خرشون از پل بگذره میندازنش انور ........من یه رفیق داشتم خیلی از این روابط شکست خورد اولشو همشون بعنوان دوستی و آشنایی قبل  از ازدواج جلو میومدن بعدش ازش درخواست های بد داشتن...........

من خودم تا حالا با کسی دوست نشدم و این مدل هم نمی پسندم به نظرم بزار خواستگار بیاد فوقش خوشت نیاد که ردشون کن دوستی به درد نمیخوره فقط وسیله هوسبازی پسراست

خب دوستی مگه خوبه عزیزم؟تو دوستی هم پسرا دخترا رو بازی میدن اکثرا و وقتی خرشون از پل بگذره میندازنش ...

دوستی که کلا سمه 

ولی میگم خواستگار از دیدگاه من کسیه ک پسره تورو بپسنده بعد بیاد برای آشنایی با خودت و خانوادت بعدش عقد بعدش عروسی این بهترین روشه

منم به شدددت ولی مامانم مغزمو ترکوند بس میگه سخت نگیر سخت نگیر ولی احساس تحقیر دست میده

ببین رک و رو راست از ظاهر کسی خوشت نیومد ردش کن چون صحبت یک عمر زندگیه 

امیدوارم یک آدم خوب سر راهت قرار بگیره  عزیزم

کاری به بقیه نداشتم من اومدم نظر بقیه رو بدونم

نظر بقیه همون کاریه که انجام میدن و تو مخالفشی

در ضمن به بقیه چه که راحب شیوه ی ازدواج بقیه نظر بدن

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

نظر بقیه همون کاریه که انجام میدن و تو مخالفشیدر ضمن به بقیه چه که راحب شیوه ی ازدواج بقیه نظر بدن

خب به منچه بقیه چطوری ازدواج میکنن من گفتم برام تعجب اوره 

تو چرا برمیخوره بت

دقیقا😐مثلا چنین کسی حتی به خانوادمم بگن اصلا جدی نمیگیرن😐💔چجوری یه غریبه رو همینطوری تو خونتون راه میدین

بعد ما رسممون یجوریه که وقتی همه چی اوکی شد طرف با خانواده میرن خاستگاری نه همینطوری الکی 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
والا من همکارم که آقا بود شمارمو از رییس بخشمون گرفته بود مامانش زنگ زد اومدن خواستگاری ولی آخر سر ه ...

دوست داشته اقاهه

پسری ک ادمو بخواد تلاش میکنه ولی جلو خانواده وایستادن سخته

خب به منچه بقیه چطوری ازدواج میکنن من گفتم برام تعجب اوره تو چرا برمیخوره بت

حدس میزدم فک کنی به شخص من برخورده و براش تو ذهنت دلیل هم بسازی، ولی اینطوری نیست

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱