2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجز مامانم کسیو ندارم نه دوست  نه رفیق با خواهرم صمیمی نیستم  و متاهله خیلی تنهام تو خونه بابام هم همینه هزار بار یچیزی‌ رو میگم جواب نمیده

میرم پیش مامانم ببوسمش یا شوخی کنم سرم داد میزنه با یه لحن بد میگه بهم دست نزن برو اونور

جوون هم هست خب خواسته هاتو موقع ای بهش بگو که بیکار باشه یا از قبل بهش بگو کاراتو تموم کردی می‌خوام ...

اصلا هیچ وقت برای من وقت نداره حالا یه داداش کوچیک هم دارم درکش میکنم بلاخره بچه نگه داشتن سخته 

ولی موقعی که بیکاره هم همینه

منم همینم

یه بار داد زدم گفتم گوش میدی گفت آره بعد که حرفم تموم شد گفتم مامان من چی گفتم گفت نمیدونم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

منم همینمیه بار داد زدم گفتم گوش میدی گفت آره بعد که حرفم تموم شد گفتم مامان من چی گفتم گفت نمیدونم

من که اصلا دیگه تحملشو ندارم خانواده همه چیزه آدمه 

چرا باید پیششون ناراحت باشم درک نشم

من که اصلا دیگه تحملشو ندارم خانواده همه چیزه آدمه چرا باید پیششون ناراحت باشم درک نشم

من که برام نیست دیگه عادی شده برام

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)