2777
2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید شوهرتون شما رو

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دارم

شوهرتون چن سالشه، چطور برخورد میکنید با این موضوع

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

مردا یکم هورموناشون با ما فرق داره

اینجوری نیست که فقط بخاطر بدن بخواد 

اول اینو بپذیرین که بدنتون جدا از شما نیست، بدنتون هم مال شماست

تو به عنوان یک زن بیشتر اون حس امنیت و حامی و عشق اون رو میخوای اون به عنوان مرد بیشتر ارضای جنسیش رو میخواد

دست خودشون نیست 

تستوسترون خیلییییییییی زیاد دارن و خیلییییییی روشون تاثیر داره

به حدی که یه مرد اگه نیاز جنسیش رفع نشه عصبی میشه تمرکز نداره نمیتونه کار کنه و..

شوهرتون چن سالشه، چطور برخورد میکنید با این موضوع

۳۷ سالشه خودش ک قبول نمیکنه ولی خودم قشنگ میفهمم تا یروز سرما خوردم غر میزنه ک سریعتر بریم دکتر خوب بشی. فلان اینا...... طبیعی برخورد میکنم کاری ازم برنمیاد شاید باهاش کنار اومدم نیمدونم 

عشقممممم فقط امین ❤️ https://daigo.ir/secret/51817185209

دیروز بهم گف لذت ت توو رابطه برام مهم نیست با خنده گف ولی دلم شکست بغض کردم

خیلی گرمه همسرت؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
شوهر من مستقیم گفت من به خاطر اون موضوع فقط میام خونه

😑😑😑

خب البته این اصلا بد نیست. خیلی خوبه که از این نظر بهت علاقه داره. عقدید؟

خیلی گرمه و علاقع داره... 😑😭 نامزدمه، هفته دیگه قراره عقد کنیم