2777
2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید شوهرتون شما رو

232 بازدید | 24 پست

شمارو فقط برای جسمتون و رفع نیازش میخاد....؟ 

نمیدونم حس میکنم خیلی ب بدنم و این چیزا اشاره میکنه.. شوهر شما ام اینطوره؟، حتی بهم گفت اگه میل جنسیمو نسبت بهت از دست بدم، نود درصد رابطمون خراب میشه.... 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خسته است

بهش باید بیشتر محبت کنی. عاطفه بیشتر لازم داره. فقط همین

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اره منم این حسو دارم

دیروز پیشش بودم لباسم باز بود مدام حواسش ب چیزای دیگه بود بجای حرفام

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
نه اصلااااا همسرم اینطور نیس

مال من خیلی طبعش گرمه

تعریف از بدنم زیاد ازش شنیدم 

منم تعریف میکنم

تو بیماری و رنجم کنارم بوده 

پس اوکیه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

عزیزم به این چیزا فک نکن

اصلش اینه ک زن و شوهر ؛ فقط  هم سفر  هستن

توی آزمون دنیا

حالا اگه تونستیم مقابل هم درست عمل کنیم برنده ایم

چون زندگی لحظه به لحظه اش امتحانه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

نه اصلا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.