2777
2789

چرا موضوعو نصفه میگید

اصلا سر و تهش معلوم نیست

نوشته : مادرشوهرم بهم گفت

خب بقیشو باید حدس بزنیم

عقل و شعور درست تعریف کردن ندارید؟

یا انگشتاتونو موش میخوره؟

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردن سریاله که جای هیجان‌انگیز قطع کنن ما تا هفته بعد وایمیستیم که بفهمیم چی گفتن. نمی‌دونن که ما می‌بینیم نصفه‌ست تاپیکو‌ ترک می‌کنیم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میخان پر بازدید شه مثلا.....منم بدم میاد از این مدل تعریف کردنا

حالا کاربرا رفتارشون جالبه. یه تاپیک بیشتر از ده خط باشه میگن طولانیه نخوندم. بعد تو نوین تاپیکای قطره‌چکونی رسما دو ساعت وقت تلف می‌کنن که دو خط اطلاعات بگیرن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شاید برای پر بازدیدی هست،ولی بشخصه همینا تاپیکاشون طرفدار زیاد داره من یکبار همشو یجا نوشتم کسی اصلا نظر نداد🤌🏻

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

فکر کردن سریاله که جای هیجان‌انگیز قطع کنن ما تا هفته بعد وایمیستیم که بفهمیم چی گفتن. نمی‌دونن که م ...

نه ببین بعضیا اصلا توانایی ندارن کلماتو کنار هم بچینن و تعریف کنن

تراوشات ذهنی خودشون رو بدون جمله بندی و ترتیب درست مینویسن

خیلی دیدم از اینا واقعا اعصاب خورد کنن

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

شاید برای پر بازدیدی هست،ولی بشخصه همینا تاپیکاشون طرفدار زیاد داره من یکبار همشو یجا نوشتم کسی اصلا ...

دقیقا

نه ببین بعضیا اصلا توانایی ندارن کلماتو کنار هم بچینن و تعریف کننتراوشات ذهنی خودشون رو بدون جمله بن ...

آره منم دیدم. بهشونم میگی حداقل علائم نگارشی رو رعایت کن بفهمیم چی میگی بهشون برمی‌خوره.

آره منم دیدم. بهشونم میگی حداقل علائم نگارشی رو رعایت کن بفهمیم چی میگی بهشون برمی‌خوره.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️