2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدرک دیپلم داری آموزش و پرورش استخدام سرایداری داریخودت یا شوهرت میتونید تو آزمون شرکت کنید شاید ...

تا نصف سوم دبیرستان خوندم تموم نکردم ..جایی که ما هستیم همچین جایی نیسن

کاری نکردن دو باره برو

مسیر خیلی دوره دوساعت راه هست نمیرسونم اونسربم چقدر پول ماشین شد فرم پرکردم امضا اثرانگشت مدارک خبری نیست گفتن بازدیدامون شش ماهس

اره دوتا کاناله یکیش ایدیشو گذاشته برای ارتباط اونجا پیام بده

حتما پیام بده عزبزم وقت ندارید زیاد .. ان شاءالله زود بخونن و مشکل خونه که اولویته حل شه .. 

کرایه ماهی چقدر بود این خونه که بودید 

حتما پیام بده عزبزم وقت ندارید زیاد .. ان شاءالله زود بخونن و مشکل خونه که اولویته حل شه .. کرایه ما ...

اون کانال ای وی که هس براتلویزیونه بالاهم یدونه زده اونم شماره کارت هاشونه فقط ...دومیلیون

منظورم اینه کل مدارس کشور نیاز به سرایدار دارنهم خانم هم آقاخونه هم می‌دن بهشون تو مدرسه

من شرایطم خاصه بریم اونجام سرایداری باید مرد باشه و حیاطو‌جارو کنیم وکلاس هارو 

اون کانال ای وی که هس براتلویزیونه بالاهم یدونه زده اونم شماره کارت هاشونه فقط ...دومیلیون

نه تلویزیون نیست که ..اسمشو فقط این گذاشته 

شماره کارت ندیدم که 

شفاف تی وی رو بزنی.. وارد کانالش میشی ای دی گذاشته