2777
2789
عنوان

به نظرتون النگو قشنگ تره یا دستبد

192 بازدید | 26 پست

من عاشق النگوام ولی چرا اکثرا میگن خزه؟!!!

همسرم اصلا دوست نداره 

موندم به میل خودم بخرم یا اون

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق النگوام اگه تمام دنیا بگن خزه بارم میخرم چون دوست دارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من عاشق النگوام اگه تمام دنیا بگن خزه بارم میخرم چون دوست دارم

منم مثل توام 

ولی واقعا شوهرم اگه خوشش نیاد هرروز میخواد بگه چقد زشته 

واقعا موندم چیکار کنم؟

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

من تازه ۵ تا النگو یک تک پوش گرفتممم چون عاشقشونمم دستبند دارم اصلا دست نمیزنم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خز🙄اگه خز باشه باید در طلافروشی تخته بشه

والا بخدا

من تازه ۵ تا النگو یک تک پوش گرفتممم چون عاشقشونمم دستبند دارم اصلا دست نمیزنم

دقیقا منم دستبندو زود درمیارم 

جای م میرم دیگه دستم نمیندازم