2777
2789
عنوان

به نظرتون النگو قشنگ تره یا دستبد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
النگو داریم تا النگو ی سری ها خیلی خوشگلن

خودمم هر مدلی خوشم نمیاد

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

طرف ما النگو رسمه یه جورایی همه خانوما دارن

من دستبند بیشتر خودم دوس دارم ولی به نظرم اونی ک ب دلته بخر البته اگه نظر بقیه روت تاثیر نمیذاره بعدا پشیمون بشی

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم دستبندو زود درمیارم جای م میرم دیگه دستم نمیندازم

همون النگوبگیر 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم مثل توام ولی واقعا شوهرم اگه خوشش نیاد هرروز میخواد بگه چقد زشته واقعا موندم چیکار کنم؟

ببین مگه ما چند بار زندگی می‌کنیم که به تمام و کمال به میل دیگران باشیم و از دل و انتخاب خودمون بزنیم که بعدش بارها پشیمون بشیم و گوشه دلمون ظلم به خودمون ببینیم که حرف دیگران رو گوش دادیم 

منم باشم دستبند از نظرم به روزتر ک راحت تره هر وقت میخوام راحت در میارم ومثل النگو گیر نمیکنه تو دستم و دستم زخم بشه تا دربیاد با مکافات 

اما خوب فکراتو کن و اگر واقعا آنقدر النگو دوست داری که اگه نخری بعدا ناراحت میشی و هی میگی ای کاش النگو میخریدم و یه گوشه دلت بمونه بهت میگم حتما النگو بخر دلت خودت مهم باشه عزیزم  

من درکت میکنم شوهری که وقتی به دلش رفتار نمیکنی هی میگه هی میگه، مخ آدم رو میخوره. منم عشق النگوام، اینقدر دوست دارم، ولی به قول دوستمون حیف که پولش رو ندارم. تصمیم سختی هست که فقط خودت باید از پسش بربیای. یا دل خودت یا آرامش خودت. ببرینشون النگو نشون بدین، شاید مدلهای خوشکل رو دیدن و نظرشون عوض شد.

من خودم ۹ تا ریز داشتم، خسته میشم از النگو، به نظرم النگو ۲ تا دونه اماراتی سنگین یا هندی، از اینا که میناکاری داره مه اونا هم انگار خدا تومن هستن. دیگه یه دستبند النگویی باریک ۲ گرمی خریدم، شد دقیقا ۲۰ تومن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.