2777
2789
عنوان

دارم جون میدم خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 82 پست
فداتشم خواهرجان❤️نه داریم جدا میشیم پشیمون نیس و منم اصلا حالم خوب نبود وهمش میخاستم باهمین دستام خف ...

بهترینارو برات ارزو میکنم ❤️

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این مردا چی میبینن از خیانت زن زنه دیگه چه فرقی داره از اون طرفم سراغ کسی میرن که خیلیم از ا ...

هرزن خواهر. کسی که به بچه خودش رحم نکنه بمن از کجا بکنه؟ پسرمو ببینی خدا چقدر زیبا خلقش کرده ها غریبه ها دلشون میره واسش الان یماهه ندیدتش اما بچشو پاره تنشو.. اوفم نگفته حیوان

خدا یار باشد😍😍
هرزن خواهر. کسی که به بچه خودش رحم نکنه بمن از کجا بکنه؟ پسرمو ببینی خدا چقدر زیبا خلقش کرده ها غریب ...

میدونم عزیزم درکت میکنم اینجور ادما درست بشو نیستن انگار انگلن واسه جامعه خوب شد خودتو خلاص کردی مریضی چیزی میگرفتی ازش  اونا در واقع خودشون مریص روانی هستن دگر گرایی هستش فک کنم اسمش میبینی اونم ول میکنه اون دیگه عادت کرده اونم ول میکنه  ولی خوب شد خودتو بازم نجات دادی زندگیتو بکن دوباره میگم کسان زیادی دیدم شرایطش مثل تو بود ازدواج دوباره کردن خوشبختم هستن تو هم خوشبخت میشی خودتم مشغول کن درگیر کارهای خونه بزار فراموشش کنی بالخره بهش وابسته شدی ولی بدون فراموشش میکنی با گذر زمان 

خودمم از همین دلم میسوزه پیام داده بخدا هرجا میرم یاد تو می افتم رفتم باسلوق بخرم از مغازه ای ک همیش ...

انشالله هر چی به صلاحتونه همون اتفاق بیوفته

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤