چن وقت پیش چن تیکه طلاپیدا کردمچقد اعلامیه پحش کردمچقد رفتم و آمدم نمیدونمچرا کسی پیگیر نشد جالب اینجاست به نگهبان پارک طرف شرق تهرانگفتمکسی اگه آمار طلا ازتگرفت این شماره مته زنگبزننشانی بده واسش بیارمجالبه میگفت بدهمن تا پیدا کنم طرف رو گفتم.چه کاریه آخه گردن منه بخدا چه ملتی هستیم کلی زنگ/دن کهمخم رو بزنن و امانتی م دم رو ازم بگیرن گفتمنه مشخصات بدید اونم دقیق منمیارمهر جا بخواهید ولی به کسی نمیدمبی مشخصات
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چونمن فرداش دور پارکچندین آگهی زدمو به چندیننفر که نگهبانپارک بودن سپردم تا چنماه اون برگه ها بود و خیلی هم واقعیت زنگزدن ولی اونکه میگفتننبود
دزد به خانه خاله شوهرم زده بود طلاهاشو برده بودتو کلانتری ازشون عکس وفاکتور خواسته بودن اگه به کلانت ...
واقعیت یه چی بگم عموم سرهنگکلانتری شرق بود الانبازنشست شده بهش گفتمگفت اولا که نباید برمیداشتی حالا امکه برداشتی سعی کنخودت طرف رو پیدا کنی و به هیچ کس ندی
ایول .جالبه یکی زنگزد گفت آقا اینو بده منچونمنچن وقت قبل طلاهامو گمکردمیه کمش لابد جبران شه گفتمخانم چی میگی میگممن اینو از تو پارکپیدا کردم و دنبال صاحبش هستم شما گمکردی میخوای طلا این بابا رو به جاش بدم به شما
ایول .جالبه یکی زنگزد گفت آقا اینو بده منچونمنچن وقت قبل طلاهامو گمکردمیه کمش لابد جبران شه گف ...
حالا شما از همون جایی که گم کردی باز آگهی کن اگر پیدا نشد یک سال دو سالی نگهدار دیگه نهایتاً میشه مال خودت ولی زمانی که خواستی ازش استفاده کنی به هر حال یه مقدار پولی هم به نیت صاحبش براش کار خیر انجام بده بده به یک مستحقی برای کسی که نیاز داره هزینه کن فقط تو این حرم و امامزادهها ننداز که میره تو جیب بعضیا