2777
2789
عنوان

پیدا کردن چن قطعه طلا

135 بازدید | 15 پست

چن وقت پیش چن تیکه طلا‌پیدا کردم‌چقد اعلامیه پحش کردم‌چقد رفتم و آمدم نمیدونم‌چرا کسی پیگیر نشد جالب اینجاست به نگهبان پارک طرف شرق تهران‌گفتم‌کسی اگه آمار طلا ازت‌گرفت این شماره مته زنگ‌بزن‌نشانی بده واسش بیارم‌جالبه میگفت بده‌من تا پیدا کنم طرف رو گفتم.چه کاریه آخه گردن منه بخدا چه ملتی هستیم کلی زنگ‌/دن که‌مخم رو بزنن و امانتی م دم رو ازم بگیرن گفتم‌نه مشخصات بدید اونم دقیق من‌میارم‌هر جا بخواهید ولی به کسی نمیدم‌بی مشخصات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن تو دیوار بنویس طلا پیدا شده با دادن نشانی تحویل بگیرید فقط هم چت را فعال کن اگه تاصد سال هم گشتی ...

ایشالا پیدا شه خدایی ادم‌دلش نمیاد خرجش کنه هر چند پیدا هم نشه بعد چن سال در راهش میدم خیرات به‌واسطه عزا امام حسین 

شاید دزدی بوده از جیب دزد افتاده اصلا گم نشده

چون‌من فرداش دور پارک‌چندین آگهی زدم‌و به چندین‌نفر که نگهبان‌پارک بودن سپردم تا چن‌ماه اون برگه ها بود و خیلی هم واقعیت زنگ‌زدن ولی اون‌که میگفتن‌نبود

دزد به خانه خاله شوهرم زده بود طلاهاشو برده بودتو کلانتری ازشون عکس وفاکتور خواسته بودن اگه به کلانت ...

واقعیت یه چی بگم‌ عموم سرهنگ‌کلانتری شرق بود الان‌بازنشست شده بهش گفتم‌گفت اولا که نباید برمیداشتی حالا ام‌که برداشتی سعی کن‌خودت طرف رو پیدا کنی و به هیچ کس ندی

به غیر از نشانی کاغذ خرید بخواه

ایول .جالبه یکی زنگ‌زد گفت آقا اینو بده من‌چون‌من‌چن وقت قبل طلاهامو گم‌کردم‌یه کمش لابد جبران شه گفتم‌خانم چی میگی میگم‌من اینو از تو پارک‌پیدا کردم و دنبال صاحبش هستم شما گم‌کردی میخوای طلا این بابا رو ب‌ه جاش بدم به شما 

ایول .جالبه یکی زنگ‌زد گفت آقا اینو بده من‌چون‌من‌چن وقت قبل طلاهامو گم‌کردم‌یه کمش لابد جبران شه گف ...

حالا شما از همون جایی که گم کردی باز آگهی کن اگر پیدا نشد یک سال دو سالی نگهدار دیگه نهایتاً میشه مال خودت ولی زمانی که خواستی ازش استفاده کنی به هر حال یه مقدار پولی هم به نیت صاحبش براش کار خیر انجام بده بده به یک مستحقی برای کسی که نیاز داره هزینه کن فقط تو این حرم و امامزاده‌ها ننداز که میره تو جیب بعضیا

حالا شما از همون جایی که گم کردی باز آگهی کن اگر پیدا نشد یک سال دو سالی نگهدار دیگه نهایتاً میشه ما ...

خدایی میگم هنوز پیگیری میکنم‌ وجدانا خودم‌که خداراشکر احتیاج ندارم ولی وجدانا در راهش میدم غذا درست کنن هیئت بدن مردم بنظرم این خوب باشه حالا ایشالا امید دارم‌که پیداش میکنم 

خدایی میگم هنوز پیگیری میکنم‌ وجدانا خودم‌که خداراشکر احتیاج ندارم ولی وجدانا در راهش میدم غذا درست ...

به نظرم برای خانه سالمندان دولتی خوارکی ببر .یا بچه های بهزیست یا بده انجمن حمایت از بیماران کلیوی خیلی بهتر از اینه که

یه پرس غذا بدیم به کسیکه نیاز نداره وسیر هست